Ivana Knoll

 TOM DUBRAVEC Cropix
ŠKAKLJIVO PITANJE

Najpoznatija navijačica Vatrenih otkrila hoće li otvoriti OnlyFans profil: ‘Imala sam 10 poziva dnevno...‘

Popularnost joj je naglo skočila na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru
Piše: SNObjavljeno: 14. veljača 2023. 11:25

Ivana Knoll, poznata kao "najpoznatija navijačica Vatrenih", tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru stekla je veliku popularnost, a broj njenih pratitelja na Instagram profilu naglo se povećao, pa tako sada broji njih više od 3,5 milijuna.

Knoll je posljednji period provela u Sjedinjenim Američkim Državama, a osim odlaska na NBA utakmice, gostovala je i u podcastu američkog tabloida TMZ. Tamo se susrela i s nekim "škakljivijim pitanjima" poput onog hoće li ikada otvoriti OnlyFans profil, platforma je to na kojoj se uglavnom objavljuju golišave fotografije, a korisnici plaćaju pretplatu na sadržaj.

"Tijekom Mundijala imala sam 10 telefonskih poziva dnevno i po 20 mailova da otvorim profil na OnlyFansu. Ne znam zašto oni ne mogu prihvatiti činjenicu da ja ne želim imati taj profil. Ne osuđujem nikoga, ali sam jednostavno takva osoba. OnlyFans nije za mene. Pokušavam objasniti da se ne radi uvijek o novcu i meni je zaista stalo do moje reputacije", rekla je Ivana i nastavila.

"Nikada niste vidjeli da sam nekome napravila nešto loše. OnlyFans nosi trajne i duge posljedice. Jednog dana ću imati djecu. Također, u poslu kojim se bavim stalo mi je da imam najbolje brandove za suradnju, a to nije moguće ako imate takav profil. Većina brendova vas i ne gleda ozbiljno zbog toga", zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 06:08