StoryEditor
 Instagram screnshot
NOVA EPIZODA

NAJPOZNATIJA SVJETSKA MENADŽERICA JAVNO ODGOVORILA NA PROZIVKE I OPTUŽBE 'On priča gluposti, nisam djecu odvela u srce pandemije'

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2020. 23:17

Uvijek je zanimljivo kod supružnika Icardi. Wanda je "dežurna" na Instagramu gdje u zadnje vrijeme publiku uveseljava i sve većim brojem live-nastupa. Dobije se uvid kako je u obitelji, dođe i uzak krug prijatelja s djecom na druženja, ne bude tu nikad više od pet ljudi, sve po epidemiološkim mjerama.

Ali, život u obitelji argentinskog napadača i člana Intera na posudbi u PSG-u nije stao. Uključi se tu i tamo i Wandin bivši supružnik Maxi Rodriguez koji ju je optužio da ne može viđati djecu jer su kod nje, čas u Argentini, čas u Italiji, pa i u Francuskoj...

Wanda je zadnje poručila da su ona i suprug sada u Italiji i da se nemaju namjeru vraćati u Pariz dok ne prođe korona-kriza. To što su se iz Pariza preselili natrag u Lombardiju, svjetsko žarište korone posebno je razbjesnilo Rodrigueza, oca troje Wandine djece.

- Nismo htjeli ostajati u Francuskoj Mauro i ja. Najam njegova iznajmljenog stana tamo ističe, a u Italiji smo sigurniji nego u Argentini. Maxi priča gluposti, nisam djecu odvela u srce pandemije jer i on jako dobro zna da živimo u selu pored Coma gdje je broj slučajeva zaraze od korone vrlo mali - rekla je Wanda Nara.

Iz Pariza su, kaže ona, iznajmili dva automobila i podijelili se u skupine. Jedni su išli Wandinim, drugi Maurovim automobilom do Milana. Kako rekosmo, sve po epidemiološkim mjerama.

- Maxi bi sada htio da smo u Argentini a ja to nisam tako htjela. Konzultirala sam se i s pedijatrom prije no što smo iz Pariza krenuli za Milano, sve je u redu - dodala je Nara.

Inače, nakon povratka na njegovo imanje u Como, povukla se priča o njegovu transferu. PSG bi mogao aktivirati klauzulu o otkupu njegova ugovora od Intera na 70 milijuna eura i prodati ga u Juventus. Možda i ostane u Interu, a u utrci za njega još je i Napoli, premda bi novac njima mogao biti problem.

Linker
27. svibanj 2020 22:45