Mario Vušković
 TOM DUBRAVEC/CROPIX
NEOBIČNA PONUDA

Najtraženiji hajdukovac dobio poziv čuvenog njemačkog kluba! Žele ga posuditi na duže vrijeme...

Što će reći Hajduk? Nijemci nude milijun odmah, a tri i pol milijuna možda za dvije godine...
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 30. kolovoz 2021. 18:25

Hajduk ima ponudu za odlazak Marija Vuškovića na dvogodišnju posudbu u redove njemačkog drugoligaša Hamburger SV. Za netipično dugu posudbu Hajduk bi po toj ponudi inkasirao milijun eura s naglaskom da HSV ima i opciju otkupa ugovora 19-ogodišnjeg stopera po cijeni od 3,5 milijuna eura.

Njemački mediji sele Vuškovića u HSV, ali službeni Hajduk se još nije očitovao o tim navodima. Međutim, ponuda egzistira i prijelazni rok sutra broji zadnje sate.

Hajdukov U-21 reprezentativac od kraja srpnja je odigrao tek jednu minutu ulaskom s klupe u dvoboju sa Šibenikom prvog dana kolovoza, a od tada je na popisu ozljeđenih. Za prošlonedjeljnu utakmicu s Rijekom čak je i bio spreman, ali s obzirom da nije dugo igrao, a mercatu se bližio kraj, Gustafsson je odlučio da Vuškovića do kraja prijelaznog roka ipak ne stavlja u konkurenciju za momčad.

Osim ponude HSV-a, za Vuškovića je dugo bio zainteresiran Torino, a krajem lipnja intenzivno se pričalo o ponudi Celtica za koju je i Scottish Sun tvrdio da je na razini od pet milijuna eura. U igi za 19-ogodišnjeg stopera bio je i Feyenoord, ali na kraju nije isključena realizacija posudbe u HSV. Ponuda postoji, a transferni rok se brzo zaključuje.

Linker
06. svibanj 2024 20:32