FILIPPO MONTEFORTE/AFP/PROFIMEDIA
BURNO NA TWITTERU

‘Najveća varalica u povijesti nogometa!‘ Bivšem Modrićevom suigraču prijete smrću, on ima poruku za Elona Muska

Slavni Španjolac je Musku pokazao kakve je poruke dobivao uz prijetnje
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 24. travanj 2023. 13:21

Otkako je Elon Musk preuzeo konce jedne od najpopularnijih društvenih mreža, Twittera, ta je platforma doživjela mnoge obrate, a to se pogotovo vidi nakon ukidanja „plavih“ kvačica s korisničkih računa poznatih osoba. Ipak, postoje i oni koji smatraju da su te stvari nebitne i da treba poraditi na puno ozbiljnijim stvarima, a jedan od njih je i legendarni španjolski stoper Sergio Ramos.

Španjolac se obratio Musku kazavši mu da bi trebao poraditi na micanju negative s Twittera te da je strategija zarade jedno, a eliminacija loših stvari nešto sasvim drugo.

- Micanje plavih znački, nametanje plaćanja i zarada su jedna strategija. Eliminiranje mržnje, respekt i potez da Twitter učiniš boljim mjestom bi mogla biti još jedna od njih. Samo kažem.. – rekao je Ramos.

Ramos je Musku pokazao kakve je poruke dobivao prilikom prijetnji. Neke od njih bile su stvarno degutantne, a glase ovako:

„Sergiju Ramosu želim najveću patnju. Najsretnija četiri dana u mom životu bit će: Kad umre Ramos, kad umre Pilar Rubio, kad mu umre prvi sin, kad mu umre drugi sin...“

„Sergio Ramos, nadam se da će tvoja majka, sestra, kći, žena umrijeti kao govno, ku*vin sin, a tvoja majka je ku*ka, cijela ti je obitelj sje*ana, a ti si pravi ku*vin sin. Tvoja majka, žena i kći su ku*ve, a ti si najveća varalica u povijesti nogometa“

Od sada slavne osobe, novinari ili umjetnici moraju plaćati pretplatu od 8 dolara mjesečno za Twitter Blue da bi njihovi računi bili verificirani. Osim toga, Twitter je stvorio zlatnu verificiranu kvačicu (za tvrtke) i sivu (službeni državni računi).

Linker
28. travanj 2024 04:04