OLI SCARFF Afp
‘BAŠ JE JAKO TEŠKO‘

Najveći partijaner u Manchester Cityju: Zvijezda od 100 milijuna eura već zna što će raditi nakon nogometa

Tijekom kvalifikacija za Euro podijelio je svoje ambicije sa suigračem iz reprezentacije
Piše: SNObjavljeno: 20. studeni 2023. 18:30

Ako već dokazivanje Pepu Guardioli nije bilo dovoljno teško za Jacka Grealisha, još teži test čeka ga kada na kraju karijere objesi kopačke o klin.

Engleska zvijezda prešla je u Manchester City u ljeto 2022. u transferu vrijednom 100 milijuna funti iz Aston Ville, osvojivši naslov prvaka u Premiershipu u svojoj prvoj sezoni. Unatoč tome što nije uspio izboriti mjesto u udarnoj postavi, Grealish je briljirao u sezoni 2022/23. koja je završila povijesnom trostrukom krunom, prenosi Mirror.

28-godišnji krilni napadač u velikom je stilu proslavio trofeje - odletio je na Ibizu samo dan nakon finala Lige prvaka. Stoga obožavatelji možda i neće biti iznenađeni kada saznaju da Jack sada cilja na karijeru DJ-a nakon što se jednog dana povuče iz nogometa.

Grealish trenutno ispunjava reprezentativne obaveze, s Engleskom putuje u Sjevernu Makedoniju u ponedjeljak, i to će biti posljednja etapa kvalifikacija za Euro 2024. A tijekom reprezentativne stanke podijelio je svoje ambicije sa suigračem Declanom Riceom.

- Znaš li da sam počeo nastupati kao DJ? - upitao je veznjaka Arsenala, navodi talkSPORT. Rice ga je potom upitao koje mu je umjetničko ime, na što je zvijezda Cityja ispalila:

image

Mateo Kovačić i Jack Grealish

VINNY ORLANDO Dppi Via Afp

- DJ Grealo, brate.

Grealish je implicirao da su njegove ambicije ozbiljne, dodajući:

- Već sam počeo s predavanjima. Rekao sam to u intervjuu prije otprilike godinu dana, ali zapravo nikada nisam imao predavanja do prije dva tjedna. To je baš jako teško. Tri sata sam bio tamo. Izašao sam nakon toga i opet ništa nisam znao!

Grealish nije ulazio u igru u petak kada su Englezi pobijedili Maltu s 2-0. Stoga je Guardioli sigurno laknulo s obzirom na to da je njegova momčad već opustošena uoči derbija protiv Liverpoola iduće subote.

Linker
25. travanj 2024 06:34