Marco Borriello i David Beckham 
 AFP
APSOLUTNI ŠAMPION

Najveći zavodnik među igračima! Oca mu je ubila mafija, a u klubu je znao pokupiti čak pet manekenki...

Gdje su najljepše žene, tamo je i taj napadač! Zato i nije iznenadio njegov čudni transfer...
Piše: SNObjavljeno: 30. srpanj 2020. 22:39

Marco Borriello iznenadio je nogometni svijet kad je prije dvije godine napustio udobnost Serie A i potpisao za španjolskog niželigaša. Zvijezda Rome, Milana, Juventusa, tako je odjednom obukao dres malene Ibize, no postojao je razlog.

"Njemu je najvažnije bilo uživanje u životu. A poziv s tog otoka nije mogao odbiti", analizirali su tad neobični transfer velikog talenta koji nikad nije potvrdio potencijal.

No nogomet mu je itekako pomogao u teškom životu.

"Mog oca ubila je mafija kad sam imao 10 godina. Posudio je novac jednom čovjeku koji je bio dio opasnog klana, bio je to bivši gradonačelnik", otkrio je u jednoj emisiji danas 38-godišnjak.

"Nogomet me spasio. Zbog ove igre dobio sam odlučnost da se izborim za nešto važno u životu", dodao je.

Mijenjao je klubove kao na traci, pa je u 36. godini potpisao za 15. klub u karijeri. Reprezentativca Italije pamti se i kao najvećeg zavodnika među talijanskim nogometašima.

"Kažu da su u Italiji dvije stvari sigurne, prva je da će Juventus biti prvak, a druga da će Borriello biti s nekom manekenkom top klase", jedna je od zanimljivijih anegdota.

Jedna stvar i danas se prepričava na Apeninima. Poslije jedne utakmice otišao je klub sa suigračima. Odjednom mu je prišlo pet djevojaka i gospodin je nestao sa svih pet. Nakon nekoliko sati vratio se kose raščupane, košulje raskopčane. Svjedoci kažu da ga tako umornog nikad nisu vidjeli...

Linker
22. travanj 2024 05:57