JEWEL SAMAD Afp
TOTALNA EUFORIJA

Nakon Cristiana Ronalda sprema se dolazak još dvije velike zvijezde! ‘Ovdje sve gori, ovo sigurno nije kraj‘

‘Svi iščekujemo kakav će biti odgovor Al Hilala. Bit će sigurno još zanimljivih vijesti...‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 31. prosinac 2022. 13:56

Kako diše Saudijska Arabija nakon vijesti o potpisu Cristiana Ronalda za Al Nassr? Hrvatski trener Krešimir Režić, koji uspješno vodi prvoligaša Damac, ističe kako je u cijeloj državi zavladala prava euforija.

- Sad je sve ovdje stalo, čeka se dolazak Cristiana Ronalda – javio nam se Režić iz Arabije uoči današnjeg gostovanja njegove momčadi kod Al-Hilala.

Portugalac će u Arabiji postati najbolje plaćeni sportaš svijeta, ukupno bi za dvije i pol godine te ambasadorsku ulogu u promociji kandidature domaćinstva Svjetskog prvenstva trebao inkasirati čak 500 milijuna eura.

- Saudijska Arabija pokazala je napredak na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a dolazak Ronalda u Al Nassr okreće novi list i stavlja zemlju na ozbiljnu kartu svjetskog nogometa. Svi su zaluđeni tom informacijom, jednostavno svi portali gore – priča nam Režić.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Ronaldo još nije ni stigao u Rijad, a već se kuju planovi za nove ‘bombe‘.

- Al Nassr priprema dolazak još dva igrača, spominju se Sergio Ramos i Sergio Busquets. No, s druge strane, mi svi iščekujemo kakav će biti odgovor Al Hilala. Bit će sigurno još zanimljivih vijesti...

Kako vi osobno gledate na Ronaldov angažman u saudijskom klubu?

- Svi su uzbuđeni, svi su sretni. I ja i svi ostali koji se u Arabiji bave nogometom svjesni smo da dolaskom Ronalda u ovu ligu svima dionice rastu. To je jednostavna činjenica.

Režić ističe kako je Al Nassr uvijek favorit, bez obzira na Ronalda.

- To je klub koji uvijek želi osvojiti naslov prvaka, a transfer Portugalca samo potvrđuje njihovu ambiciju da budu najbolji u Saudijskoj Arabiji te u Azijskoj ligi prvaka sljedećih godina – zaključio je hrvatski stručnjak.

Susret Damaca i Al Nassra na rasporedu je 25. veljače.

Linker
16. svibanj 2024 13:51