Dinamo
 Vlado Kos / CROPIX / Vlado Kos / CROPIX
IMA LI KRAJA AGONIJI?

NAŠ DUGOGODIŠNJI PRVOLIGAŠ I FINALIST KUPA TONE SVE DUBLJE Na stadionu isključeni telefoni, nema više ni interneta, a niti najavljenih investitora!

Već kronična financijska nestabilnost razlog je za mnogo veću brigu uz bosutske obale; na stadionu su isključeni telefoni, nema internetske veze, a ni novih informacija vezanih uz najavljene investitore zainteresirane za promjenu klupske vlasničke strukture...
Piše: damir begovićObjavljeno: 10. rujan 2019. 20:41

Taman kad je u eter plasirana vijest o oporavku Ivana Galića, kojega šef Cibalijina stručnog stožera Davor Mladina nestrpljivo očekuje u natjecateljskom pogonu, iz drugoligaša s Bosuta pristigla je informacija o ponovnoj ozljedi najzvučnijeg ovoljetnog pojačanja Nebesko-plavih.

Pretprošlosezonski najbolji strijelac (tada prvoligaške!) Cibalije prijavio je istegnuće mišića, vjerojatno kao posljedicu intenzivnijeg rada nakon podulje stanke. Ništa dramatično, ali ipak diskvalificirajuće za nadolazeći ogled protiv Dugopolja, subotnjeg gosta Vinkovaca.

Već kronična financijska nestabilnost razlog je za mnogo veću brigu uz bosutske obale; na stadionu su isključeni telefoni, nema internetske veze, a ni novih informacija vezanih uz najavljene investitore zainteresirane za promjenu klupske vlasničke strukture. Vinkovačka sportska javnost, osobito zainteresirana za sve što se događa u i oko Cibalije, nestrpljivo očekuje neku dobru vijest koja vraća boju u lice. Kolovoz, označen kao mjesec u kojem bi Cibalijina budućnost trebala biti definirana, kao što znamo već je prošao, stigli smo gotovo i do polovice rujna, no informacije ne da cure na kapaljku, nego ih uopće nema.

Pula, 020318.
24. kolo Hrvatski telekom Prve lige izmedju Istre 1961 i Cibalije na stadionu Aldo Drosina. 
Na fotografijii: Aljosa Vojnovic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX / Goran Sebelic / CROPIX

Uskoro će ih zasigurno biti – ovakvih ili onakvih - jer aktualno stanje naprosto je neodrživo.

Notirajmo umjesto zaključka još i to da će u okviru priprema za subotu i Dugopolje nogometaši Cibalije ove srijede skoknuti do Račinovaca, mjesta u županjskoj Posavini koje je u središtu pozornosti hrvatske javnosti bilo u svibnju 2014. godine kada je nabujala Sava opustošila krajnji jugoistok Hrvatske, uključujući i spomenuto mjesto u kojem od 1929. godine djeluje NK Sloga. Rođendansko slavlje povodom 90. godišnjice opstojnosti račinovačkog kluba uveličat će vinkovačka stogodišnjakinja. Početak utakmice Sloga - Cibalia zakazan je u 17 sati.

Linker
25. travanj 2024 14:22