Screenshot (Facebook, pravdabl.com)
ČETIRI CRVENA KARTONA

‘Nastao je kaos i izbila tučnjava‘: Nevjerojatne scene u susjedstvu, igrači se obračunavali s navijačima

‘Taj što je snimao ovo nadam se da je pogledao današnju utakmicu i čuo najprljavije psovke‘
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 16. travanj 2023. 10:42

Jučer su igrane utakmice 24. kola m:tel Prve lige RS, a nevjerojatne scene su viđene u Modriči gdje je istoimena domaća ekipa poražena od Laktaša 3:2. Rezultatska događanja ostala su u sjeni tučnjave igrača dva tima u finišu prvog poluvremena, a prenijela su se i na tribine.

Nakon što glavni sudac Miroslav Bjelica iz Trnova nije dosudio prekršaj za domaće nakon jednog starta gostiju, uslijedio je kaos na terenu, piše klix.ba, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Na kraju su pokazana četiri crvena kartona – tri za domaće i jedan za goste. U domaćem taboru "pocrvenjeli" su službeni predstavnik i rezervni golman Nenad Lazareski i Marko Đurić, te prvotimac Stefan Pljevaljčić, dok je na drugoj strani van terena morao igrač Nikola Babić, koji je nešto ranije postigao izjednačujući pogodak.

Neredi s terena prenijeli su se i na tribine gdje su bile navijači gostiju, a među njih su došli i isključeni igrači Modriče, te nekolicina pristalica domaćeg tima.

Uslijedilo je koškanje koje je zabilježeno kamerom, a branič Alfa Modriče Marko Đurić na Facebooku je objasnio što se dogodilo prema njegovom viđenju događaja.

- Kao akter današnjeg događaja imam potrebu obratiti se ukratko. Kao prvo, do današnjeg kaosa i sukoba je došlo kada je gostujući kapetan poslije sudskog zvižduka našeg igrača udario i poslao ga u langetu. Poslije toga je nastao kaos i tučnjava, gdje smo moj suigrač i ja dobili crvene kartone, gdje su se čarke trebale stišati, po izlasku s terena gostujući navijači nam j*bu mrtve majke u našem gradu. Kao djeci ovog kluba i grada naša reakcija poslije nije korektna, ali poslije krađe i svega emocije su bile prisutne i naboj. Pritom, dva nedosuđena penala i monstruozno suđenje dosta su utjecale na sve ovo danas, a Boga ima. Taj što je snimao ovo nadam se da je pogledao današnju utakmicu i čuo najprljavije psovke koje su nam bile izrečene tijekom našeg izlaska s terena - napisao je Marko Đurić.

Laktaši su nakon ove pobjede stigli na drugo mjesto s 53 boda, devet manje od lidera Krupe, dok se Modriča bori za opstanak i trenutno je na 16. mjestu s 20 bodova, piše klix.ba.

Linker
25. travanj 2024 17:03