AP
POGLEDAJTE DIVLJAKA

Navijač uletio na teren i šakom udario menadžera Celtica, uslijedili neredi...

Napad na menadžera pokrenuo je nerede na tribini gdje su bili smješteni navijači Celtica koji su se potukli sa policijom i zaštitarima
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 12. svibanj 2011. 13:03

Menadžer Celtica Neil Lennon doživio je fizički napad za vrijeme prvenstvene utakmice na gostovanju kod Heartsa koju je njegova momčad dobila 3-0. Incident se dogodio tokom prekida na utakmici kada je navijač uletio na teren i šakom udario Lennona. Napadač je na teren ušao sa dijela na kojem su se nalazili navijači Heartsa.

Napad na menadžera pokrenuo je nerede na tribini gdje su bili smješteni navijači Celtica koji su se potukli sa policijom i zaštitarima.

Menadžer Lennon doživo je do sada mnoga neugodna iskustva. U siječnju su u pošti otkrili metak u paketu koji je bio adresiran na Lennona, a u ožujku je klub osigurao zaštitare koji su ga pratili 24 sata zbog sumnjivog paketa koji je ponovno otkriven u pošti.

Zadnji incident dogodio se 19. travnja kada je na njegovu adresu poslana bomba. Unatoč stalnim prijetnjama Neil Lennon nema namjeru odstupiti s klupe Celtica.

Linker
29. rujan 2024 09:25