BURAK AKBULUT/AFP/PROFIMEDIA Burak Akbulut/Afp/Profimedia
NIJE MU SJELO

FOTO: Navijač zvijezdu Reala tražio da mu potpiše fotografiju, on odbio kada je vidio o čemu se točno radi

Riječ je o fotografiji koja je nastala uoči utakmice protiv Japana na Svjetskom prvenstvu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 10. listopad 2023. 17:13

Antonio Rüdiger razočarao je jednog navijača nakon što mu je odbio potpisati fotografiju. Naime, njemački reprezentativci kratko su se podružili s navijačima ispred zračne luke u Frankfurtu prije odlaska u SAD gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv SAD-a i Meksika. Rüdiger se poput ostalih njemačkih nogometaša fotografirao s navijačima i dijelio autograme, no odbio je potpisati jednu fotografiju.

Riječ je, naime, o fotografiji koja je nastala uoči utakmice protiv Japana na Svjetskom prvenstvu, a na kojoj su svi njemački igrači stavili ruke na usta u znak prosvjeda na Fifine prijetnje sankcijama zbog trake "OneLove". Razlog? Branič Reala protivio se toj zamisli koju su njemački reprezentativci sproveli u djelo.

image
MIKE EGERTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA Mike Egerton/pa Images/profimedia

Utakmice na američkoj turneji bit će prve za Juliana Nagelsmanna na klupi njemačke reprezentacije. Bivši trener Bayerna je na svom prvom spisku napravio neke promjene. U reprezentaciju je vratio iskusnog 34-godišnjeg braniča Borussije Dortmund Matsa Hummelsa te Thomasa Mullera (34). Prvi puta su u reprezentaciji, pak, Robert Andrich, Chris Fuhrich i Kevin Behrens.

Linker
03. svibanj 2024 02:17