BALDESCA SAMPER
PA ZAR OPET?

Navijači i svi u Real Madridu u totalnoj nevjerici! Eden Hazard jednim potezom naljutio je apsolutno sve

Kako prenosi španjolski ‘Sport‘ Real Madrid je zabrinut što 29-godišnjak ponovo nije u formi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2020. 11:27

Eden Hazard još uvijek nije opravdao status velikog pojačanja otkako je stigao u redove Real Madrida. Belgijanac se dugo mučio s formom, ali i ozljedama i nije u potpunosti bio na raspolaganju treneru Zinedineu Zidaneu. Ovog puta problem nije nikakva povreda već prekomjerna težina s kojom se vratio na pripreme 'kraljevskog' kluba. Hazard je istu stvar učinio i prošle sezone kada se vratio s nekoliko kilograma viška.

Kako prenosi španjolski 'Sport' Real Madrid je zabrinut što 29-godišnjak ponovo nije u formi i njegova profesionalnost i predanost klubu dovedeni su u pitanje. Osim trenera i svih u klubu, njegovim ponašanjem i nebrigom su nezadovoljni i navijači koji su pozvali čelnike na Bernabeu da umjesto Hazarda priliku dobije mladi Vinicius Junior.

Osim pretjeranom težinom u Realu su nezadovoljni i time što se Hazard nedavno odazvao reprezentaciji Belgije iako nije odigrao niti jednu minutu. Madriđani bi radije da je ostao u Španjolskoj gdje se mogao posvetiti radu s kondicijskim trenerom Gregoryjem Dupontom.

- Istina je. Neću to skrivati, ali kad sam na odmoru, na odmoru sam. Nabacio sam pet kilograma. Ja sam tip koji se brzo deblja, ali brzo i istopi kile - govorio je prošlog ljeta Hazard za L'Equipe.

Linker
26. travanj 2024 18:21