Dragan Matić / Cropix
PONOVNO NA METI FANOVA

Navijači napali Runju: 'Zašto opet ja? Nije im se svidio moj sivi auto, oni preferiraju crni'

'Jedan je tražio autogram, da bi onda skupina od 10-15 momčića iskalila nezadovoljstvo na meni. Zapravo se radi o službenom autu, tako da su razbijali klupsku imovinu'
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. svibanj 2011. 00:20

Gnjevni navijači Lensa napali su u subotu Vedrana Runju dok je u automobilu napuštao stadion nakon poraza od Lorienta, koji ih je gurnuo na rub provalije.

- Čekali su me na izlasku. Zašto? Nije im se svidio moj sivi C-Max, oni preferiraju crni - u svom šaljivom stilu započeo je komentar hrvatski reprezentativni vratar, da bi nastavio:

- Izgubili smo utakmicu u osam minuta. Do 82. vodili smo 2:1. Fanovi su frustrirani, sve je bliže druga liga, ne mogu im zamjeriti. Bilo bi strašno da im je svejedno. Jedan je tražio autogram, da bi onda skupina od 10-15 momčića iskalila nezadovoljstvo na meni. To su uvijek isti. Zapravo se radi o službenom autu, tako da su razbijali klupsku imovinu.

Čime? Bocama?

- Nije oštećen. Lupali su po njemu, uglavnom rukama. Klasika.

Već ste bili u sukobu s pristašama Lensa...

- Zato što uvijek izlazim prvi. I podmećem leđa.

Pale su i uvrede.

- Svašta su mi kazali, neću to ponavljati. Ništa im nisam odgovorio. Samo sam prošao. Nema se smisla kačiti s nekim. Ne ide nam dobro, a znate kakvi su navijači, ako pobjeđuješ onda si Bog, kad gubiš ti si govno. Najstariji sam i moram zaštiti te mlade momke...

Linker
20. rujan 2024 17:40