Dejan Lovren
 SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
PRVA TEMA NA TRENDINGU

Navijači se sprdaju sa Superligom: Himna ‘Money‘, službena lopta od novčanica... Javio se i Dejan Lovren

Twitter je ovog jutra doslovce izgorio s contentom kojeg plasiraju njegovi maštoviti korisnici.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2021. 10:58

Nema ničeg bez društvenih mreža. Ako ne piše tamo, nije se niti dogodilo. Svatko ima neko svoje mišljenje, bilo da se radi o priznatom sportašu ili novinaru, ili o navijaču. O svemu, pa i o novoj Superligi, natjecanju kojeg su u nedjelju kasno navečer osnovali Florentino Perez i Joel Glazer, čelni ljudi madridskog Reala i Manchester Uniteda ispred 12 klubova-osnivača. Glavna figura je i Andrea Agnelli, šef Juventusa koji je praktički do jučer bio jedan od najboljih prijatelja i najbližih suradnika Aleksandera Čeferina, predsjednika UEFA-e.

Mediji su već počeli izvještavati o slomu nogometa kakvog poznajemo, javljaju se i navijači, nogometne legende, predstavnici drugih klubova, a i iz krovne europske nogometne federacije (UEFA) najavili su kontra-napad. Već na današnjem Izvršnom odboru trebao bi klubovima, dvanaestorici, izdati ultimatum. Ako ga ne prihvate, bit će izbačeni iz nacionalnih prvenstava, a kakve će to posljedice imati za dalje, tek treba vidjeti.

No, na društvenim mrežama već se može svašta naći glede Superlige. "Službena" himna imena Money, nogometna lopta sastavljena od novčanica, ali i poruka Dejana Lovrena, hrvatskog nogometnog reprezentativca koji vjeruje da se problemi još uvijek mogu riješiti.

Linker
09. svibanj 2024 14:34