LINDSEY PARNABY Afp
NOVO IME U KADRU

Navijačima su obećavali brda i doline, a sada u Juventus dolazi pojačanje kojem se baš nitko nije nadao

Iako je riječ o uglavnom pouzdanom igraču, vijest se neće dopasti navijačima torinskog velikana
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 08. svibanj 2022. 13:15

Paulo Dybala odlazi, Federico Bernardeschi i Mattia De Sciglio su još uvijek "na vagi", upitno je kakvu će momčad na početku sljedeće sezone imati talijanski Juventus čiji su navijači vrlo, vrlo nezadovoljni.

Paul Pogba mogao bi doći u klub, no u igri su i PSG i Manchester City; traženu i željenu "robu" teško je u toj konkurenciji dobiti. Čini se da će navijači "stare dame" dobiti puno manje od željenog - očekivali su velika imena, a dobit će - Nemanju Matića. Iskusni vezni srbijanski nogometaš odlazi iz Manchester Uniteda nakon pet godina, a skrasit će se upravo u Torinu.

Engleski mediji pišu da je 33-godišnji igrač već dogovorio transfer u Juventus i da će uskoro potpisati ugovor. Matić će navodno od Juvea dobiti 10 miliona funti bonusa za potpis s Bianconerima, a tjedno će zarađivati nešto više od 100.000 eura.

image
GLYN KIRK Afp

Iako je riječ o uglavnom pouzdanom igraču, vijest se neće dopasti navijačima torinskog velikana koji su za vraćanje na pobjedničke staze imali velika obećanja, ali će se, čini se, malo toga i ostvariti. Barem tako sada stvari stoje.

Za podsjećanje, nakon što su totalno diminirali u Serie A 2010.-ih uzevši devet naslova u nizu, (2012.-2020.), otad u Torinu ne znaju što je trofej. Zadnji od dva naslova prvaka Europe uzeli su 1996. te je među navijačima stvorena kritična masa nezadovoljnika. Dovođenje Matića sigurno ih neće umiriti, može to samo "puno veća riba"...

Linker
24. travanj 2024 04:57