Valdas Dambrauskas i Marko Brkljača

 BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX Cropix
BOLJE NA PROLJEĆE

Ne igraju ni Hajduk ni Dinamo: Bijeli odgodili utakmicu sa stogodišnjakom, Modri okršaj na Parku prinčeva

Logično, nema smisla da praznik nogometa na otoku Hvarau prođe po pljusku i kiši, bez gledatelja
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 10. studeni 2021. 14:21

Najavljena prijateljska utakmica između Jelse i Hajduka koja se u povodu obilježavanja 100. rođendana kluba s otoka Hvara trebala odigrati u subotu 13. studenog s početkom u 12:30 sati, odgađa se za proljeće 2022. godine priopćeno je s Poljuda.

Razlog su nepovoljni vremenski uvjeti koji su najavljeni za predstojeći vikend, stoga je sa strane oba kluba dogovoreno i odlučeno da se susret pomakne na proljeće iduće godine radi što bolje organizacije i ambijenta samog događaja.

Logično, jer nema smisla da praznik nogometa na otoku Hvarau prođe po pljusku i kiši, bez gledatelja.

S obzirom na važnost samog događaja za sve ljubitelje nogometa i Hajduka na Hvaru, javnost će se pravovremeno obavijestiti o novom terminu susreta.


Odgođena i prijateljska utakmica Dinama u Drnju

GNK Dinamo je danas objavio kako se odgađa i njihova prijateljska utakmica koja se trebala odigrati u subotu na Parku prinčeva u Drnju. Prenosimo priopćenje s Maksimira.

"S ciljem prevencije širenja epidemije virusa Covid-19 i zaštite svih sudionika nogometne utakmice, u trenutku loše epidemiološke slike na razini cijele Republike Hrvatske, prijateljska utakmica između NK Tomislav Drnje i GNK Dinamo koja je trebala biti na rasporedu u subotu 13. studenogu Drnju odgođena je za proljetni dio sezone".

Linker
26. travanj 2024 20:42