Podcast Supersportske
 SPORTSKE NOVOSTI
SUPERSPORTSKE

‘Ne mogu shvatiti Dinamo! Kakvih su pola sata odigrali i onda se odluče na takav potez...‘

Što se točno dogodilo u Budimpešti, je li Mamić negdje pogriješio, kakve će biti posljedice šoka...
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2020. 07:59

U novom izdanju Supersportske podcasta gostovali su bivši trener Gorice i Maribora Sergej Jakirović te nekadašnji prvotimac Dinama i varšavske Legije, danas menadžer, Ivica Vrdoljak.

Nakon što je u uvodu emisije Jakirović objasnio zbog čega je dobio otkaz u jednom od najboljih slovenskih klubova, a Vrdoljak otkrio pozadinu transfera dojučerašnjeg kapetana Hajduka Juranovića u Poljsku, prešlo se na glavnu temu, ispadanje Dinama iz Lige prvaka.

- Ne mogu to shvatiti niti prihvatiti! Dinamo je rano primio gol, ali onda je odigrao sjanih pola sata, dominirao, stvarao šanse, zabio gol i nakon toga kao da je netko ugasio svjetlo. Umjesto da dokrajče Mađare, povukli su se na svoju polovicu, rekao je glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola.

Jakirović i Vrdoljak pokušali su objasniti što se dogodilo s prvakom Hrvatske nakon izjednačujućeg pogotka, a analizirali su i poteze trenera Zorana Mamića, posebice u drugom dijelu kada je s terena povukao Majera i Oršića...

Nakon ovakvih europskih posrtaja u prošlosti je nerijetko u Maksimiru dolazilo i do jakih 'naknadnih podrhtavanja tla'. U emisiji se razgovaralo o neumitnim posljedicama poraza: zbog financijskog gubitka vjerojatno će morati biti prodano nekoliko igrača, što će zasigurno ovisiti i o ishodu play-off utakmice za Europsku ligu.

S našim gostima najavili smo i početak talijanske i njemačke lige, najavili najveći derbi ovog vikenda Chelsea - Liverpool, prognozirali rezultate sedam atraktivnih dvoboja koji se ovog vikenda igraju u Ligama petice te HNL-u, a usetu brzopoteznih pitanja Jakirović i Vrdoljak otkrili su i koga smatraju najboljim hrvatskim trenerom, izabrali su i najboljeg igrača HNL-a izvan Dinama, najboljeg hrvatskog nogometaša uz Modrića...

Linker
23. travanj 2024 19:41