StoryEditor
 Facebook, Instagram
PRISJETIO SE TEŠKIH DANA

'NE MOGU VJEROVATI DA SE ON TOGA SJEĆA. BIO JE POVUČEN I SKROMAN' Otkriveno tko je žena koja je nahranila Ronalda kad je bio gladan i molio za hranu

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. rujan 2019. 12:03

U iskrenom intervjuu Piersu Morganu najpoznatiji nogometaš današnjice ispričao je kako je kao dječak, dok je igrao u klubu u Lisbonu, kucao na vrata McDonald'sa i molio hranu.

Cristiano Ronaldo (34) prisjetio se kako su on i prijatelji bili gladni, a zaposlenica imena Edna im je uvijek davala ostatke. Te plemenite geste se i dalje sjeća, ali je kasnije nije uspio pronaći.

U intervjuu je rekao da bi nju i njezine dvije kolegice koje su mu tad pomagale volio povesti na večeru.

Ubrzo se na portugalskom radiju javila Paula Leca, majka dvoje djece, koja se sjetila gladnih dječaka koji bi joj navečer kucali na vrata. Budući da je uvijek ostajalo hamburgera, a uz odobrenje poslovotkinje, ona bi im davala hranu, piše Daily Mail.

"Dolazili bi svake večeri. Ronaldo je bio među njima, ali je bio najpovučeniji i nikad se nije gurao", ispričala je.

S veseljem je prihvatila njegov poziv na večeru.

Instagram
 

"Još uvijek se smijem tome kad se sjetim. Ispričala sam i sinu o tome, ali je mislio da se šalim. Nije mogao vjerovati da sam ikad davala Cristianu Ronaldu hamburgere".

Njezin suprug je znao za to jer je i sam viđao Ronalda i dječake kad je znao navečer dolaziti po Paulu na posao. Novinarima je rekao da se suprugina šefica zvala Edna, ali su izgubili kontakt s njom.

"Nevjerojatno mi je kako se sjetio nečega što je bilo tako davno. To pokazuje koliko je skroman", rekla je Paula, koja je dobila na tisuće poruka zahvale što je 'pomagala najvećem kad mu je bilo najteže'.

Dodala je da nikad nije previše vjerovala u karmu, ali sad je sigurna da se dobro dobrim vraća.

Između ostalog, Ronaldo je u intervjuu rekao da mu je ponekad teško biti slavan.

"Biti ja je dijelom dosadno. Ali i dijelom fantastično. Na prvim si stranicama novina, na televiziji... Ipak, nakon 15 godina trebam malo privatnosti. Znate li koliko sam puta bio u parku s djecom? Nula! Ako odem klinci postanu nervozni, djevojka se unervozi, ja sam nervozan... Želim opet biti slobodan", zavapio je Ronaldo.

Linker
29. rujan 2020 05:31