AFP
HARRY REDKNAPP

'Nećemo prodati Kranjčara, treba nam! Izvanredan je igrač i ja ga obožavam!'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 19. kolovoz 2011. 19:54

Niti Sunderlandu niti bilo kome drugome nećemo prodati Niku Kranjčara. Treba nam – rekao je trener Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp zadovoljan predstavom hrvatskog veznjaka u Edinburghu.

Tottenham je u četvrtak na gostovanju pobijedio Hearts 5-0 u prvom srazu četvrtog pretkola Europa lige, a Kranjčar je svih 90 minuta odrinirao iz pozicije središnjega veznog igrača, iste one koju je prošle sezone fantastično držao Luka Modrić.

- Želimo zadržati Kranjčara i nećemo ga pustiti u Sunderland. Izvanredan je igrač. Obožavam ga. Bit će nam u budućnosti vrlo važan – istaknuo je Redknapp u petak još jednom iskoristivši priliku za pohvalu 27-godišnjemu hrvatskom reprezentativcu.

- Bio je izvanredan u četvrtak u središnjoj poziciji. Na tom mjestu nije praktički nikad igrao za nas. Koristio sam ga uglavnom bočno, i to na lijevoj strani. Sada je igrao na središnjoj poziciji i uživao u tome. Bio je na lopti i sjajno se nadopunjavao s Van der Vaartom. Zajedno su bili izvanredni.

- Niko je dirigirao igrom. Bio je odličan i dokazao da je klasan nogometaš. Doveo sam ga iz Portsmoutha zato što zna igrati nogomet.

Ushićeni Redknapp najavio je da će ulogu glavnoga veznog igrača u Spursima Kranjčar zauzeti u ponedjeljak na gostovanju kod Manchester Uniteda u dvoboju drugoga premierligaškog kola.

Nameće se neizostavno pitanje imaju li ovi izljevi hvale i komplimenata veze s činjenicom da Redknapp priprema Kranjčara za Modrićeva nasljednika.

Zbog ozljede bedrenog mišića Modrić je i dalje izvan kadra. Njegov je nastup u ponedjeljak, dočeka li uopće idući tjedan u Tottenhamu, također pod znakom pitanja.

Linker
23. rujan 2024 20:34