Tottenham Hotspur coach Harry Redknapp reacts during a Champions League, Group A, soccer match between Inter Milan and Tottenham at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 20, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP
REDKNAPP

'Nećemo prodati Modrića'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 07. kolovoz 2011. 14:11

Menadžer nogometaša Tottenhama Harry Redknapp pohvalio je učinak Nike Kranjčara i Luke Modrića u prijateljskoj utakmici u kojoj su ''spursi'' na svome White Hart Laneu svladali španjolski Athletic Bilbao s 2-1.

Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar su startali u prvoj postavi, a Modrić im se na terenu priključio u 24. minuti, zamijenivši ozlijeđenog Stevena Pienaara. Iako već tjednima traje priča o Modrićevoj želji za odlaskom iz Tottenhama, odnosno prelazak u Chelsea, gledatelji su našeg nogometaša u prvoj domaćoj utakmici ove sezone dočekali pljeskom i ovacijama.

Redknapp je nakon dvoboja po tko zna koji put ponovio kako klub ne kani prodati Luku Modrića.

- Ne kanimo prodavati naše najbolje igrače, kao što su Luka Modrić ili Gareth Bale. Pokušavamo prodati neke igrače koji nisu u prvom planu, ali za njih nismo imali ponude – rekao je Redknapp.

Ujedno je pohvalio učinak hrvatskih reprezentativaca u veznom redu.

- Drugo poluvrijeme utakmice smo odigrali bolje. Dvojica Hrvata su igrali zajedno u veznoj liniji. Niko Kranjčar je radio dobar posao zajedno s Lukom Modrićem.

Linker
23. rujan 2024 12:33