Andrija Balić

 Pro Shots Photo Agency/ddp Usa/profimedia
NA IZLAZNIM VRATIMA

Nekad je bio velika nada Hajduka, a sada je otpisan i u susjedstvu: Novi trener ne želi ga više u momčadi

Dvojici hrvatskih veznjaka koji će tražiti novu sredinu pridružuje se i Anton Maglica
Piše: Dominik NeferanovićObjavljeno: 10. siječanj 2024. 13:39

Dolaskom novog trenera Željka Petrovića u Zrinjski iz Mostara Andrija Balić našao se na listi otpisanih igrača.

Balić je bio najzvučnije ime koje je ove sezone stiglo u Mostar, ali nije se uspio nametnuti i većinu utakmica proveo na klupi. Osim njega, otpisan je i Filip Bradarić kojeg se spominjalo u kontekstu povratka u HNL.

U Premijer ligi BiH Balić je odigrao tek 20 minuta, a 56 minuta upisao je u europskim natjecanjima. Nakon brojnih posudbi i mijenjanja sredina, igrač kojem se predviđala velika karijera sada ponovno mora tražiti klub. Za Hajduk je upisao 45 nastupa, tijekom kojih je postigao deset i asistirao za pet pogodaka. 2016. godine prodan je u Udinese za tri milijuna eura i u tom je klubu ostvario 33 nastupa uz po jedan pogodak i asistenciju.

Nakon posudbi u Fortuni i Perugii, karijeru je oživio u slovačkoj Stredi je igrao vrlo dobro postigavši 12 i namjestivši osam golova.

Dvojici hrvatskih veznjaka koji će tražiti novu sredinu pridružuje se i Anton Maglica. On je također upisao tek 50 minuta za klub iz Mostara. Novi trener donio je očito neke nove zamisli i rasteretio momčad,a možda i otvorio vrata nekim novim pojačanjima.

Linker
26. travanj 2024 06:41