ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
Poznati financijski detalji

Nekadašnji hrvatski reprezentativac u novoj sredini! Igrač ponikao u Hajduku seli u bivši Bjeličin klub

Igrao je za sve mlađe hrvatske reprezentativne vrste, a ima i tri nastupa za A sastav pod Dalićem
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 09. siječanj 2021. 18:03

Antonio Milić, nekadašnji hrvatski reprezentativac potpisao je za poljski Lech iz Poznanja. Milić je imao ugovor s Anderlechtom koji ga je vezao još 1,5 godinu, ali njegovi novi menadžeri Marko Naletilić i Zvone Bljajić dogovorili su s Belgijancima raskid i transferirali ga u Poljsku. Nije bio u planovima trenera Vincenta Kompanyja, međutim tražili su odštetu. Lech je platio pola milijuna eura, a potpisao je na 2,5 godine s opcijom produženja još jednu sezonu.

Radi se o obrambenom igraču, stoperu kojeg su treneri znali stavljati i na lijevog beka. Igrao je za sve mlađe hrvatske reprezentativne vrste, a ima i tri nastupa za A sastav pod Zlatkom Dalićem. U prijateljskom ogledima s Portugalom i Jordanom, te u u susretu Lige nacija s Engleskom u Londonu. Sve 2018. godine. Ponikao je u Hajduku, kasnije igrao za Oostende, Anderlecht i do ljeta 2020. na posudbi za Rayo Vallecano.

image
Menadžer Zvone Bljajić i Antonio Milić nakon potpisa za Lech
KKS LECH

U Lechu je veznjak Karlo Muhar koji je odigrao šest utakmica ove sezone, dok je golman Marko Malenica otišao kod Zorana Zekića u Diosgyör. U tom klubu je svojedobno trener bio Nenad Bjelica.

Linker
17. travanj 2024 18:56