NIGEL KEENE/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Nigel Keene/imago Sportfotodienst/profimedia
RISKANTAN POTEZ

Nema kraja mukama za Pochettina, zbog loših rezultata ispašta mu i supruga: ‘Naljutila se, otkazao sam večeru‘

‘Rekao sam joj da ne mogu ići na večeru i da želim ostati kod kuće, taj rezultat me baš razočarao‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. ožujak 2024. 07:51

Chelsea nastavlja svoj hod po mukama. Unatoč ogromnim ulaganjima novih vlasnika, momčad i dalje niže prosječne rezultate koji su dovoljni tek za sredinu premierligaške ljestvice.

Ni menadžer Mauricio Pochettino nije se baš najbolje snašao, iako je njegov zadatak bio vratiti Bluese u vrh engleskog nogometa.

Trenutačno je upitan i plasman u neko od europskih natjecanja, pri čemu je Liga prvaka nedostižna. Nije čudno da je Pochettino sve češće na meti navijačkih kritika, a u cijeloj situaciji, priznao je, ni njemu nije lako.

Chelsea je u prošlom kolu remizirao s Brentfordom (2:2), a zbog slabih rezultata Pochettinove momčadi počela je patiti i njegova supruga.

- U subotu protiv Brentforda remi je za mene bio kao poraz. To je najviše naljutilo moju suprugu jer sam otkazao večeru koju smo planirali tu noć. Rekao sam joj da ne mogu ići na večeru i da želim ostati kod kuće, taj rezultat me baš razočarao - izjavio je Pochettino uoči ogleda s Newcastleom koji je na rasporedu u ponedjeljak na Stamford Bridgeu.

Dodao je i ovo:

- Nije joj bilo svejedno jer se potrudila oko rezervacije, ali jednostavno nisam imao snage ići nakon još jedne utakmice u kojoj smo trebali pobijediti, a na kraju jedva osvojili bod – objasnio je Chelseajev menadžer. Ipak, Pochettino je svojoj odabranici obećao da će je voditi na večeru bez obzira na rezultat.

Linker
27. travanj 2024 19:26