Jackson Martinez

 SCREENSHOT: YOUTUBE
VELIKI ZAOKRET

Neobična priča nekad ubojite nogometne zvijezde: Zabijao je najboljima, a onda naprasno nestao i okrenuo se Bogu

Neobičan je životni put nekadašnjeg sjajnog kolumbijskog napadača
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2022. 22:03

Jackson Martinez, bivši napadač Porta i jedno od najskupljih pojačanja madridskog Atletica u povijesti umirovio se u prosincu 2020. godine a otad širi riječ božju.

Nogometni zaljubljenici sjećaju se Martineza posebice iz Porta u čijem je dresu dvije sezone zaredom ponio epitet najboljeg strijelca portugalskog prvenstva, ali i kolumbijske reprezentacije za koju je upisao 40 nastupa i postigao devet golova. Martinez je napustio Porto na ljeto 2015. godine i prešao u Atletico uz odštetu od 35 milijuna eura. U tom trenutku bio je jedno od najskupljih pojačanja kluba.

Međutim napustio ga je nakon samo godinu dana, prešao u Guangzhou Evergrande i kasnije Portimonense, te okončao karijeru 2020. godine. Danas mu je 35 godina i postao je veliki vjernik.

image

Jackson Martinez

STR Afp

"Uživao sam u požudi i grijehu. Nisam to tada vidio na taj način, već kao nešto normalno, kao svi drugi. Ali nikad ne vidite Boga sve dok on nije jedino što vam preostaje. Ja sam se odlučio usredotočiti na njega", priznao je Martinez za kolumbijske medije.

Linker
27. travanj 2024 03:22