Goran Vučević

 VOJKO BASIC/CROPIX Cropix
ČEKA SE POTVRDA

Neugodno iznenađenje: Hrvat otišao iz jednog od najbogatijih klubova svijeta, oprostio se WhatsApp porukom?

Navodno mu se nije svidjelo što osim skautiranja mora obavljati još jednu ulogu
Piše: SNObjavljeno: 25. prosinac 2023. 11:43

Goran Vučević više nije sportski direktor Al-Nassra, prenose brojni strani mediji. Hrvatski skaut, koji od listopada 2021. obavlja ulogu sportskog direktora u saudijskom klubu, sam je odlučio povući se s pozicije.

Vučevićev ugovor traje do kraja godine, a početkom ovog tjedna obavijestio je klub da ga ne planira produžiti. Navodno je to učinio putem društvene aplikacije.

"Vučević se od momčadi oprostio preko WhatsApp poruke", piše saudijski medij Svijet pobjede, dodajući da je Vučević želio obavljati samo skautski dio posla, dok ga je vrhuška kluba željela postaviti i kao tehničkog direktora ekipe.

Vučević je dosad, osim skautiranja, obavljao i ulogu tehničkog koordinatora, ali dodatna odgovornost očito mu se nije svidjela. Hrvatski stručnjak i izvršni direktor Al-Nassra Guido Fienga nisu bili na istoj "valnoj duljini", piše Essentially Sports prenoseći vijesti saudijskih medija uz dodatak da je klub neugodno iznenađen. Al Nassr još se nije službeno oglasio o događaju.

Ostaje nam za vidjeti kako će božićni Vučevićev odlazak utjecati na zimski prijelazni rok. Znamo da jedan od najbogatijih klubova svijeta u svom vlasništvu drži Cristiana Ronalda, Marcela Brozovića, Sadija Manea... Međutim, znamo i da imaju mnogo veće apetite, te da već od siječnja slijedi nova invazija na europsko tržište.

Linker
23. travanj 2024 09:41