Adrian Mutu i Cristiano Ronaldo

 SCREENSHOT/TWITTER Screenshot/twitter
INTERNET SE UŽARIO

Nevjerojatan plan Ronalda s vlastitim sinom: ‘Nezamislivo mi je pod kakvim je pritiskom to dijete‘

‘U drugom klubu bi to bilo teže, ali u Al-Nassru to nije nemoguće‘, rekao je Rumunj
Piše: SNObjavljeno: 08. srpanj 2024. 10:49

Adrian Mutu u svibnju je posjetio Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji, ispunivši želju svom sedmogodišnjem sinu, a sada je otkrio što Portugalac smjera u završnici karijere. Bivši igrač Intera, Chelseaja, Juventusa i Fiorentine gostovao je kod Ronalda, a za rumunjske medije progovorio je o tom susretu i, praktički, dao ekskluzivnu informaciju. Naime, kako kaže Rumunj, legendarna "sedmica" želi zaigrati - sa sinom.

- To je njegova prava motivacija. Želi odigrati službenu utakmicu sa svojim sinom, zato ne odustaje. Ipak, u Al-Nassru, to je moguće. Da je u drugom klubu, ne znam, recimo Real Madridu, bilo bi to puno teže. Međutim, smatram da nije nemoguće da igraju zajedno - rekao je Mutu za iAM SPORT.

Cristiano Ronaldo Junior rođen je 17. lipnja 2010. godine, što znači da je nedavno proslavio 14. rođendan, a trenutačno nastupa za mlađe uzraste Al-Nassra. Podno Mutuove izjave, korisnici se uglavnom šale na račun njegova oca, koji je prošli tjedan s Portugalom ispao s Eura u Njemačkoj, a mnogi taj potez uspoređuju s LeBronom Jamesom, čiji je sin, Bronny, prošlih dana stigao u Los Angeles Lakerse.

Izdvojili smo dio komentara s Reddita o Ronaldu i njegovu sinu.

"Ne mogu uopće zamisliti pritisak koji to dijete ima"

"Ne, Juniore, ja ću izvesti slobodan udarac"

"LeBron nije velika zvijezda kao Cristiano, ali možete vidjeti koliko mržnje Bronny dobiva, a Ronaldov sin će vjerojatno imati slično iskustvo"

"Sin mu ima 14 godina. Lamine Yamal igra za prve momčadi sa 16 godina. Što znači da će Cristiano morati igrati još barem dvije, tri godine"

"Samo se nadam da to dijete neće dobiti istu količinu mržnje kao njegov otac, jer nitko ne može postati Cristiano Ronaldo kada se radi o nošenju s mržnjom i jakoj glavi"

Linker
08. srpanj 2024 11:05