SCREENSHOT/ARENA SPORT TV
POGLEDAJTE VIDEO

Nevjerojatna pogreška u BiH, suci nisu vidjeli trojicu u zaleđu: ‘Ovakve lakrdije odlučuju prvenstvo‘

Glavni je djelitelj pravde utakmicu Borca i Sarajeva u Banja Luci (1:1) produžio za sedam minuta
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2023. 23:17

Derbi bosanskohercegovačke Premijer lige između Borca i Sarajeva završio je podjelom bodova (1:1).

Susret u Banjaluci ostat će upamćen ponajviše po nevjerojatnom propustu sudaca.

Gol je za vodstvo Sarajeva postigao Ajdin Hasić u 68. minuti, a nevjerojatna se situacija odvila u sudačkoj nadoknadi. Glavni je djelitelj pravde utakmicu produžio za čak sedam minuta, a u petoj se minuti dogodila neshvatljiva pogreška sudačke trojke.

Naime, Cortez je uputio udarac glavom, vratar Šahinović sjajno intervenirao, međutim odbio je loptu samo do jednog od trojice igrača Borca koji su očigledno stajali u nedozvoljenoj poziciji.

VIDEO SPORNE SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE.

Umjesto da glavni sudac Musa svira zaleđe, odlučio je pokazati na centar nakon što je usred gužve najspretniji bio bivši igrač Rijeke Zoran Kvržić koji je loptu u gol ugurao sa samo dva metra.

Uzalud su se gosti žalili, VAR-a u BiH ligi nema, promjene rezultata nije bilo, a mediji su situaciju opisali kao nevjerojatnu.

"Neviđena lakrdija: Zaleđe čisto kao suza, a pomoćni sudac spava", naslov je na Sportsport.ba, koji piše da "upravo ovakve sitnice kroje tablice na kraju sezone i možda upravo ovaj detalj bude jedan od prijelomnih u borbi za titulu".

Borac je ostao vodeći na ljestvici s 25 bodova, slijedi ga Zrinjski s četiri boda manje te Sarajevo s 20 bodova u prvih 10 kola.

Linker
27. travanj 2024 10:44