Dani Alves

 LLUIS GENE Afp
SILOVATELJ IZVAN REŠETAKA

Nevjerojatni epilog: Otkriveno tko je izvukao Danija Alvesa iz zatvora! Evo što će mu biti ‘cijena slobode‘

Bilo je mnogo nejasnoća oko Brazilčeve jamčevine, spominjao se i Neymar
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 31. ožujak 2024. 19:20

Prošlog ponedjeljka Dani Alves napustio je zatvor i na slobodi će čekati pravomoćnost presude po kojoj će provesti četiri i pol godine zatvora zbog silovanja nakon što je plaćena jamčevina od milijun eura.

Bilo je nejasnoća oko toga tko je financirao Brazilčevu slobodu, špekuliralo se i kako je Neymar uplatio traženi iznos, ali španjolska novinarka Marisa Blázquez otkrila je kako je Alvesovu privremenu slobodu financirao jedan brazilski časopis!? Naravno, za određenu cijenu. Alves je, naime, pristao kako spomenuti časopis zauzvrat može dobiti eksluzivnu reportažu o njemu. Prema detaljima dogovora koje je podijelila Blázquez, Brazilac je pristao dati časopisu uvid u njegov život kroz dokumentarni film.

- Plaćanje jamčevine bilo je zapravo predujam za dokumentarni film - kazala je.

Alves je, inače, prije nekoliko dana napustio zatvor u kojem je proveo 13 mjeseci i to proslavio tulumom u svojoj luksuznoj vili uz nekolicinu bliskih prijatelja koji mu nakon skandala i presude nisu okrenuli leđa. Prema uvjetima puštanja uz jamčevinu, Dani Alves ne može napustiti teritorij Španjolske. Oduzete su mu i španjolska i brazilska putovnica.

Linker
31. ožujak 2024 19:21