Neymar

 Px Images/abaca/abaca Press/profimedia
TAJNA NOĆI U BOLIVIJI

Neymar ima dijete s manekenkom iz susjedstva? Afera nakon 10 godina izlazi na vidjelo: ‘Od onda me ignorira‘

Gabriella Gaspar vodi sudski sport s brazilskim superstarom i traži isplatu alimentacija
Piše: SNObjavljeno: 11. kolovoz 2024. 23:08

Brazilski superstar Neymar ima troje djece s tri različite djevojke. Najstariji je sin Davi Lucca (12), čija je majka Carol Dantas. Malena Mavie ima 10 mjeseci i plod je ljubavi između Neymara i Brune Biancardi, a treća je novorođena Helena s influensericom Amandom Kimberlly. No, Brazilac tek treba saznati jesu li to svi njegovi potomci.

Naime, uvaženi brazilski portal Globo donosi "zapetljanu" priču o Neymaru i bivšoj mađarskoj manekenki Gabriella Gaspar, koja tvrdi da je njezina kći Jazmin Zoe plod afere koju je imala s brazilskim nogometašem. Gabrielli je pokrenula i sudski postupak ne bi li dokazala Neymarovo očinstvo, tvrdeći da je zatrudnjela nakon što je s njim provela noć u Boliviji u travnju 2013. godine. Navodi se i da se "burna noć" odvila nakon jedne utakmice brazilske reprezentacije.

- Ona je bila model i nalazila se u Santa Crut de La Sierri, gdje je Brazil igrao nogometnu utakmicu. Upoznala je Neymara i spojili su se - rekao je za Globo odvjetnik Angelo Carbone, koji zastupa Gabriellu, a ona nije željela komentirati slučaj budući da se vodi u tajnosti.

Neymar nije siguran je li on otac danas 10-godišnje Jazmin, stoga je ovih dana zakazao i obavio DNK test te prošao prikupljanje genetskog materijala u Belo Horizonteu. Rezultati bi uskoro trebali biti objavljeni i tada će biti poznato je li Neymar otac djevojčice.

Gabriella je, dakle, podigla tužbu protiv Neymara, a ispostavi li se da je on biološki otac, bivša manekenka tražit će isplatu od 30 tisuća eura mjesečno u vidu alimentacije te isplatu svih mjesečnih alimentacija unazad 10 godina, koliko ima njezina kći Jazmin. U prilogu tužbe nalaze se i privatne poruke koje je slala Brazilcu, njegovu ocu, majci i sestri putem Instagrama. Shodno tomu, Gabriella tvrdi da je pokušavala kontaktirati Neymara i njegovu obitelj, ali da su ju ignorirali.

Linker
11. rujan 2024 23:43