LIONEL BONAVENTURE Afp
ZABIJA KAO NIKAD

Neymar ruši sve svoje golgeterske rekorde, ali PSG je spreman prodati ga i već ima spremnu zamjenu!?

Brazilski napadač Neymar je ljetos bio neželjeni igrač u Parizu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 01. rujan 2022. 08:56

Klub je navodno na sve načine pokušavao naći opciju koja bi nestašnog Brazilca odvela iz PSG-a. Nakon tog dogodila se i svađa između Neymara i nedodirljivog Mbappéa, što je samo pogoršalo njegov status u klubu.

Međutim, Neymar u novoj sezoni igra fantastično, kao u najboljim danima Barcelone. Ovaj 30-godišnji Brazilac zabio je u zadnjih 10 utakmica u svim natjecanjima, 3 gola za Brazil i 11 golova za PSG. To mu je najduži golgeterski niz u karijeri.

Osim toga, u posljednjih 16 utakmica koje je odigrao Neymar je u svakoj asistirao ili zabijao. Posljednji put nije izravno sudjelovao u nekom golu još u ožujku, u pobjedi PSG-a nad Bordeauxom 3:0. U ovoj sezoni ima 9 golova i 6 asistencija u 6 utakmica za francuski tim. U 5 prvenstvenih kola ima 7 golova i 6 asistencija.

Neymar stoga više nije netko koga PSG želi otjerati, ali Englezi pišu da se Chelsea koji ovog ljeta nemilice troši javio PSG-u a željom da dovede Neymara. I da to Parižani nisu odbili. PSG bi navodno u tom slučaju odmah krenuo po Leaa, sjajnog portugalskog napadača Milana. Međutim, malo tko vjeruje u takav rasplet.

Linker
03. svibanj 2024 10:12