screenshot Twitter
JOŠ NEZABILJEŽENO

NEZAPAMĆENA SITUACIJA U SVIJETU NOGOMETA! NAVIJAČ USRED UTAKMICE POSTAO SUDAC Spiker preko razglasa tražio pomoć za produžetke

Piše: Kate GudeljObjavljeno: 30. studeni 2017. 14:18

Utakmica Kupa Belgije između Mechelena i Genka ostati će u sjećanju svim gledateljima zbog nesvakidašnje situacije. Naime, navijač Luc Bosmans (45) se zadnjih nekoliko minuta utakmice pronašao u ulozi suca, točnije pomoćnog arbitra.

Momčadi su u regularnom dijelu susret završile neriješenim rezultatom i trebalo je krenuti u produžetke. Ali čak dvojica sudaca (linijski i četvrti) su se i prije produžetaka ozlijedili, pa službeni spiker nije imao izbora nego preko razglasa pronaći nekoga tko se bavio sudačkim poslom da im pomogne.

Tada je nastupio Luc Bosmans, prvi put nakon svog odlaska u sudačku mirovinu, što ga je i samog jako obradovalo. Nakon susreta gdje je njegov Mechelen nažalost izgubio i propustio prolaz u četvrtfinale, Bosmans je poručio:

- Gledao sam ovaj klub kroz njegove brojne uspjehe i padove. Nažalost, danas to nije bilo moguće, ali zato sam bio u mogućnosti gledati momčad s najbolje moguće pozicije na terenu.

Linker
07. svibanj 2024 03:04