Instagram, Reuters
CIJELI SVJET TUGUJE

NI BARCELONIN HRVAT NIJE OSTAO IMUN NA TRAGEDIJU KOJA JE POTRESLA ČITAV SVIJET Evo što je Raketa napisao u emotivnoj poruci

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2016. 13:52

Užasna vijest o tragediji brazilskih nogometaša koji su poginuli u padu aviona pogodila je čitavi svijet. Avion s nogometašima Chapecoensea pao je u Kolumbiji u noći s ponedjeljka na utorak. Momčad je putovala na finale Copa Sudamericane protiv Atletico Nacionala. Nedaleko od Medelina avion je udario u planinu, a poginulo je 76 ljudi, petero je preživjelo i prebačeno je u bolnicu.

Trojica igrača brazilskog nogometnog kluba Chapecoense su među tih pet osoba koje su preživjele pad zrakoplova. Igrači Alan Luciano Ruschel, Marcos Danilo Padilha i Jacson Ragnar Follmann su na popisu preživjelih kojeg je objavila Kolumbijska agencija za katastrofe.

Čitavi nogometni svijet danas je stao i tuguje zajedno s obiteljima i prijateljima poginulih. Na ovu užasnu tragediju nisu ostale imune niti brojne zvijezde, a među njima je i naš Ivan Rakitić koji je objavio dirljivu poruku na svojem službenom Instagram profilu.

- Podrška obiteljima i prijateljima poginulih igrača. Ovo je tužan dan za nogomet - napisao je Rakitić.

Inače, Barcelona i Real Madrid su današnje treninge započeli minutom šutnje.

Linker
05. svibanj 2024 20:54