Cristiano Ronaldo

 FAYEZ NURELDINE Afp
SLUŽBENI DEBI

Nije to onaj Ronaldo kojeg smo gledali u Manchesteru: ‘Vidljiva je promjena ponašanja u odnosu na United‘

Al Nassr je s 1:0 pobijedio protiv momčadi Al-Ettifaqa te izbio na prvo mjesto tablice
Piše: SNObjavljeno: 22. siječanj 2023. 21:00

Cristiano Ronaldo debitirao je u službenoj utakmici za Al Nassr. U 14. kolu prvenstva Saudijske Arabije Portugalac je zauzeo mjesto u vrhu napada svoje momčadi koja je s 1:0 pobijedila Al-Ettifaq. Pogodak je postigao Anderson Talisca u 31. minuti, a al Nassr je ovom pobjedom prestigao Al-Hilal za jedan bod na vrhu tablice. Momčad Cristiana Ronalda ima i utakmicu manje.

S velikom pažnjom se pratio Cristiano Ronaldo, odnosno njegov pristup igri u novom klubu. Djelovao je jako dobro iako to nije problem jer je saudijska liga ipak puno slabija od razine na kojoj je on navikao igrati. No, ono što se ističe u svim izvještajima s ove utakmice je činjenica da je Portugalac djelovao sretno na terenu što nije bio slučaj dok je bio u redovima Manchester Uniteda.

Engleski mediji posebno ističu kako je Cristiano Ronaldo u dresu Al Nassra često ohrabrivao svoje suigrače nakon greške što je potpuno suprotno od onoga što je radio posljednjih mjeseci na Old Traffordu. U redovima Crvenih vragova on je kritizirao sve kada nije išlo po planu, sada smo ga gledali u nekom drugom izdanju. Doduše, dodali bi zlobnici, trebamo čekati utakmicu u kojoj Al Nassr neće doći do pobjede.

"Potpuno je vidljiva njegova promjena ponašanja. Nakon posljednjeg zvižduka otrčao je do suigrača kako bi zajedno proslavili pobjedu. To nam je nedostajalo dok je igrao u Unitedu", piše Daily Mirror.

Imao je Cristiano Ronaldo nekoliko lijepih poteza zna utakmici, a posebno je upečatljiv bio pokušaj voleja iz skoka u 74. minuti utakmice. No, nije uspio dobro zahvatiti loptu...

Linker
19. travanj 2024 06:08