TOM DUBRAVEC/CROPIX
JASAN ODGOVOR

‘Nije točno da biram između Splita i Slovenije, ovo je prava istina!‘: Matjaž Kek progovorio o Hajduku

Kek je tijekom prssice dobio pitanje o napisima da bi uskoro mogao sjesti na klupu Hajduka
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 02. studeni 2021. 15:29

Izbornik Slovenije Matjaž Kek u utorak je bio pred slovenskim novinarima zbog objave popisa za posljednje slovenske utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru sa Slovačkom i Ciprom.

Budući da je Slovenija već ostala bez šansi za svjetsku smotru sljedeće godine, Kek je dobio i pitanje o napisima da bi uskoro mogao sjesti na klupu splitskog Hajduka. Šezdesetogodišnji trener na njega je i odgovorio:

- Profesija kojom se bavim je takva da uvijek postoje medijske špekulacije. Više put sam ponovio da me to ne smeta, da je to dio mog života. No isto tako sam naglašavao da si nikad ne bih dozvolio miješanje krušaka i jabuka. U ovom trenutku je sva moja koncentracija vezana za popis, na kontakte s igračima, na razgovore s Nogometnim savezom i potom na dvije predstojeće utakmice. Sve drugo bi s moje strane bilo nekorektno. Imam važeći ugovor do kraja ovog ciklusa, a razgovori s čelnicima Saveza su zapravo završeni, tako da ne dopuštam nikakva nagađanja da biram između jednog ili drugog. Gledam sljedeći ciklus, prema sljedećem velikom natjecanju, ništa drugo me u ovom trenutku ne zanima.

Linker
27. travanj 2024 05:11