Josip Brekalo u dresu Torina

 GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
SPREMA SE VELIKI POSAO

Nijemci objavili: Stižu milijuni za Josipa Brekala, bit će to jedan od najvećih transfera za oba kluba!

‘Prepreka baš i nema‘, objavili su iz Kickera na priču o transferu hrvatskog reprezentativca
Piše: SNObjavljeno: 14. prosinac 2021. 20:07

Momčad Wolfsburga pod posebnim je promatranjem zbog svakakvih rezultata ove sezone i mogla bi dobiti novo lice u sljedećim prijelaznim razdobljima, ali Josip Brekalo vjerojatno se neće vratiti, javlja Kicker.de.

Hrvatski reprezentativac stigao je još u kolovozu u Torino, a za klub kojeg danas vodi hrvatski trener Ivan Jurić potpisao je doslovno u posljednjim minutama ljetnog prijelaznog roga, odnosno roka za registraciju novih igrača u Serie A.

I dok u Njemačkoj baš i nisu bili oduševljeni napretkom hrvatskog reprezentativca kojeg su za milijun eura (prema Transfermarktu, a za pola milijuna prema Kickeru) poslali na posudbu u Italiju, društvo iz Serie A nešto je drugačijeg mišljenja te je, barem prema informacijama kojima raspolaže Kicker, spremno u potpunosti otkupiti Vatrenog.

Brekalo je od dolaska u Torinu upisao 11 utakmica u Serie A i pritom je postigao tri pogotka. Jurić je zadovoljan njegovim igrama, a nerijetko ga hvale i talijanski mediji.

Josip prema Transfermarktu vrijedi 12 milijuna eura, a Kicker piše da će Torino za njegove usluge Wolfsburgu poslati ukupno jedan manje. Dakle, 11 milijuna.

Hoće li se ova priča realizirati? Nijemci tvrde da "prepreka baš i nema."

Ostvari li se sve navedeno, Brekalo će ući u TOP 10 najvećih izlaznih transfera slavnog njemačkog kluba jer trenutno 10. poziciju drži Luis Gustavo koji u Marseille otišao za 10 milijuna eura. S druge strane, u Torinu bi postao šesti najskuplji igrač kojeg su doveli u svoje redove.

Linker
25. travanj 2024 11:21