Drago Sopta/CROPIX
EDUARDO O TRANSFERU

'Ništa ne znam o Fulhama, ali moram priznati da je lijepo čuti da me na Otoku spominju'

Znate kako ide priča s transferima, naučio sam to još u Dinamu. Netko u nekom klubu pita za mene, ili me netko spomene tome klubu i odmah sam tamo, kaže Dudu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. kolovoz 2012. 10:55

Eduardo da Silva opet je 'in'. Uostalom, nikad nitko nije dvojio da je pravi igrač kad je zdrav, a sad je spreman, ništa ga ne boli, izuzetno je motiviran. Pokazao je to i u Splitu protiv Švicarske, ona dva pogotka ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim.

Odmah se 'uzburkalo' tržište, Eduardo je također dobio svoje mjesto u prelaznom roku. Londonski Fulham, raspisali su se engleski mediji, želi dovesti hrvatskog Brazilca, spreman je, kažu, za njega platiti Šahtaru čak sedam milijuna funti.

- Znam koliko i vi, čitao sam u medijima, ništa drugo ne znam. Mene nitko nije kontaktirao, pitao za mišljenje - javio se Eduardo nakon treninga u Šahtaru, nije bio htio ništa previše komentirati. - Znate kako ide priča s transferima, naučio sam to još u Dinamu. Netko u nekom klubu pita za mene, ili me netko spomene tome klubu i odmah sam tamo. Zato ja više ne trzam na te priče, možemo razgovarati tek kad i ako stigne ponuda u klub. Uvijek tako radim, nikad nisam ništa pričao dok nije bilo službeno, pa neću niti sad. Radim normalno, zdrav sam, pripremam se za sezonu sa Šahtarom i uopće ne razmišljam o preseljenju - kaže hrvatski reprezentativac.

Ne krije da uvijek godi kad ga se dovodi u kontekst nekoga kluba, to je dokaz da vrijedi.

- Naravno da je lijepo čuti da me u Engleskoj spominju, pogotovo ako postoji interes premierligaša. Kad nemam problema s ozljedama ništa mi u Donjecku ne nedostaje, Lucescu rotira momčad, svi ćemo dobiti priliku. Radujem se ovoj sezoni, koja je tek počela, samo da je zdravlja, sve drugo bit će dobro.

Linker
23. rujan 2024 21:29