Nikola Moro ostaje u Dinamu iz Moskve do kraja sezone

 MIKE KIREEV Nurphoto Via Afp
SVE OSTAJE NA IDEJI

Ništa od dolaska na Poljud! Menadžer odbacio mogućnost transfera velike nade Hajdukovih navijača

Nikola Moro neće otići iz moskovskog Dinama, a u Moskvi ostaje i Tin Jedvaj koji igra za Lokomotiv
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2022. 14:25

Nikola Moro ipak neće napustiti Rusiju, javili su iz agencije koja ga zastupa. Od kako je počela ruska invazija na Ukrajinu brojni su strani igrači napustili zemlju agresora, a špekuliralo se kako bi isto mogli napraviti i hrvatski nogometaši.

Neki su, poput Filipa Uremovića, napustili Rusiju, a pojavile su se i informacije kako bi se Nikola Moro i Dejan Lovren mogli vratiti u HNL. Moru se čak spominjalo i u kontekstu dolaska u Hajduk. Pričalo se kako bi mogao napustiti Dinamo iz Moskve i do kraja sezone igrati za splitski sastav.

Iako je Moro igrao za zagrebački Dinamo, nikada nije krio da je veliki navijač Hajduka, a na Instagramu prati i Marka Livaju i sportskog direktora Bijelih Mindaugasa Nikoličiusa. Ipak, od dolaska u Hajduk, barem za sada, neće biti ništa.

"Priča se i drago mi je da su ljudi iskazali poštovanje prema meni, ali iz poštovanja prema svima moram reći da nema u tome istine. Ljudima iz kluba sam dao ruku i potvrdio da ostajem u Moskvi. Tako je sada i bit će do kraja sezone, a dalje ćemo vidjeti", rekao je nedavno Moro za Novu TV, a sada su isto i službeno potvrdili njegovi agenti:

"Teško je govoriti o situaciji na ruskom tržištu, ali što se može... Svijet je u ludoj situaciji. Ne znamo što će sutra biti, a još manje znamo što će biti idućeg ljeta. Moro ostaje u Dinamu do kraja sezone", objavili su iz Morine agencije koja zastupa i Tina Jedvaja koji također ostaje u Lokomotivu iz Moskve do kraja sezone.

Linker
25. travanj 2024 17:49