Damir Čanadi 

 ANTE CIZMIC Cropix
TRENERSKI KOLODVOR

Nisu se ni oporavili od šoka s Hrvatom, a već novi potres: Trener dobio otkaz, nije zaradio ni dvije plaće

Ekspresno je ispao u Europi, usput se osramotivši
Piše: Igor MarinovićObjavljeno: 12. kolovoz 2024. 15:08

Vijek trajanja trenera u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi kratak je poput godišnjeg odmora. Od 12 klubova samo dva su završila prošlu sezonu i počela ovu, a i taj jedan je došao pred kraj prošle sezone. Velež je, primjerice, odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu, a dobit će već trećeg trenera.

Od šoka koji je ostavio Dean Klafurić napustivši Velež prvog dana priprema klub se još nije oporavio, a danas je izbio novi potres. Umjesto Klafurića došao je Austrijanac hrvatskog podrijetla Damir Čanadi i morat će otići iako nije zaradio ni dvije plaće. Čanadi je Velež preuzeo krajem lipnja, ekspresno je ispao u Europi, usput se osramotivši se u Europi (1:5 od Inter Escaldesa, op.a), a nakon što je odigrao jedinu prvenstvenu utakmicu i izgubio je od Željezničara (1:2) klub mu je uručio otkaz, odnosno dobio je sporazumni raskid.

Da stvari budu još komičnije, ili žalosnije, kako god hoćete, Čanadi je nakon europskog debakla otpisao nekoliko prvotimaca i doveo veliki broj novih igrača. A odlazi bez da ih je uspio voditi i u jednoj utakmici...

Linker
12. rujan 2024 15:58