Puig i Xavi

 RAFA HUERTA/SPP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Rafa Huerta/spp/Shutterstock Editorial/Profimedia
BOLNI RASTANAK

‘Nitko me u životu nije tako razočarao kao Xavi i Barcelona! Jedno me jako povrijedilo‘: Bivša zvijezda ogorčena

Otrovne strelice prema Barceloni i Xaviju Hernandezu uputio je sada već bivši igrač kluba Riqui Puig
Piše: SNObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 10:43

On je prije desetak dana odlučio napustiti Barcelonu i mnoge iznenadio odlukom da karijeru nastavi u MLS-ligi, konkretno redovima LA Galaxyja.

Zbog intervjua za američke medije našao se u centru pozornosti, ali Barceloninih navijača. Ovaj 23-godišnji veznjak bio je igrač Barcelone od 2018. godine, ali na Camp Nou nije dobio priliku kakvoj se nadao, te je donio odluku da je za njega najbolje da spakira kofere.

"Zadnji mjesec u Barceloni za mene je baš bio težak. Izostavljen sam s popisa prije turneje u Americi i to nikad prije nisam vidio i doživio. Nas nekoliko igrača Barcelone ostali smo sami trenirati dok su drugi bili na turneji i igrali utakmice. To me baš povrijedilo", rekao je Puig, koji nije skrivao ogorčenje.

image

Riqui Puig

PRESSINPHOTO SPORTS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pressinphoto Sports Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

"Čelnici kluba, Xavi? O njima nemam ništa puno za reći i uopće ih ne želim spominjati. Nikada me nitko u životu nije tako razočarao kao Xavi i Barcelona. To je sve što ću reći o njima", dodao je Puig koji je u ukupno četiri godine provedene u Barceloni upisao 57 nastupa, te pritom postigao 2 gola uz 3 asistencije.

Linker
26. travanj 2024 07:23