SESKIMPHOTO/SESKIMPHOTO/PROFIMEDIA Seskimphoto/seskimphoto/profimedia
UDARA PO SVOM

Nitko ne može vjerovati što je odlučila napraviti zvijezda Chelseaja: Spakirao kofere i sprema se za ‘bijeg‘

Neizvjesnost oko igrača posljednje je što Galatasarayu treba u trenutku kada vodi mrtvu utrku s Fenerbahčeom
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 01. siječanj 2024. 11:24

Hakim Ziyech neće se još dugo zadržavati u Galatasarayu. Barem ako je suditi po turskim medijima. Marokanski nogometaš koji je prošlog ljeta stigao na posudbu iz Chelseaja spreman je opet pakirati kofere.

Navodno je Ziyech svome menadžeru naložio da mu ishodi transfer u Saudijsku Arabiju odakle je dobio unosnu ponudu. To je, doduše, lakše reći nego učiniti jer Marokanac ne samo što je ugovorom vezan za Chelsea, nego i Galatasaray na ljeto ima mogućnost njegovog otkupa po već dogovorenoj cijeni.

Kako će se čitava situacija rasplesti ostaje za vidjeti u danima koji slijede. Inače, nakon prošle sezone koju je u Chelseaju uglavnom prosjedio na klupi Marokanac je u turskom velikanu dobio konkretnu šansu iako mu je prošla jesen bila prošarana ozljedama.

image
FADEL SENNA/AFP/PROFIMEDIA Fadel Senna/afp/profimedia

U prvenstvu i Ligi prvaka skupio je 14 utakmica i pritom zabio četiri gola i svome učinku dodao još dvije asistencije. Posebno impresioniran bio je u utakmici protiv Manchester Uniteda u kojoj je sudjelovao kod sva tri gola svoje momčadi, prva dva je zabio, a treći namjestio.

Neizvjesnost oko Ziyecha posljednje je što Galatasarayu treba u trenutku kada vodi mrtvu utrku s Fenerbahčeom u prvenstvu. Ovakav potez zvijezde teško je razačarao sve u klubu. Dva istanbulska velikana nakon 17 odigranih kola odvojila su se od ostatka lige i bodovno su izjednačeni na vrhu ljestvice, svaki po 44 osvojena boda.

Linker
26. travanj 2024 22:22