TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
ZANIMLJIV ODGOVOR

Nizozemci plasirali transfer-bombu: Dalić dobio ponudu kakva se ne odbija, evo što nam je rekao šef HNS-a

Izbornik Vatrenih navodno je dobio novu primamljivu ponudu, ovoga puta našao se na meti velikana
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2023. 21:00

Zanimljiva glasina stiže iz Nizozemske - izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić navodno je dobio ponudu da preuzme Ajax!

Nizozemski velikan navodno ga vidi kao nasljednika Alfreda Schreudera koji je u četvrtak navečer dobio otkaz nakon remija 1:1 protiv Volendama.

Tako barem tvrdi nizozemski De Telegraaf u svojem podcastu Kick-off, a isti izvor piše i kako Dalić nije bio prvi izbor, već su ga Nizozemci kontaktirali nakon što su ih tri trenera kojima je ponuđena klupa odbila.

Dalić je na čelu hrvatske reprezentacije od 2017. godine, a aktualni ugovor mu ističe na ljeto 2024. godine. Na klupi Hrvatske zarađuje 1.6 milijuna eura bruto, a već je ranije u nekoliko navrata istaknuo kako ga nakon Hrvatske interesira jedino odlazak u neku od Liga petica.

Iako Ajax ne igra u nekoj od navedenih liga, ponuda najslavnijeg i najtrofejnijeg nizozemskog velikana je jedna od onih kakve se ne odbijaju.

Valja napomenuti i da Hrvatska s Nizozemskom igra u Final Fouru Lige nacija pa bi i to mogao biti jedan od pokušaja sitnih podmetanja trofejnom izborniku Vatrenih uoči važne utakmice.

Priču o pravoj transfer-bombi kratko je za SN prokomentirao predsjednik HNS-a Marijan Kustić, koji je trenutno na kampu HNS-a u Australiji, zajedno sa Zlatkom Dalićem i delegacijom Saveza.

"Bit će samo u reprezentaciji", na zanimljiv je način šef Saveza zaključio priču da bi Dalić mogao napustiti Vatrene, ali i odbacio mogućnost da bi mogao istovremeno voditi i Hrvatsku i Ajax.


POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Linker
26. travanj 2024 20:23