ANP/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Anp/alamy/alamy/profimedia
NA PUTU PREMA DOLJE

Njegovim glupostima sada je došao kraj, nogometaš Juventusa uhićen na rođendan zbog sumnji na napad

Posljednju utakmicu odigrao je u svibnju za drugu momčad Ajaxa u drugoj nizozemskoj ligi
Piše: Andro PolićObjavljeno: 13. veljača 2023. 18:06

Bio je to rođendan koji će posebno pamtiti, ali nažalost po njega - neće ga pamtiti po dobrom. Mohamed Ihattaren, nogometaš Juventusa, uhićen je u nedjelju na svoj 21. rođendan zbog sumnje da je napao bivšu djevojku, javlja nizozemski Telegraaf.

Nizozemac se trenutačno nalazi u pritvoru, a odlazak iza rešetaka nije mu strano okruženje, s obzirom na to kako je uhićen i u studenom prošle godine zbog prijetnji. U siječnju prošle godine stigao je na posudbu u Ajax iz "Stare dame", a zbog incidenta u studenom nizozemski velikan odlučio je kako neće otkupiti njegov ugovor.

U rujnu prošle godine mladić je ponovno bio u centru pažnje, ali naravno, nije bilo riječi o nogometnim bravurama. Tada je zapaljen njegov Porsche Panamera vrijedan 180 tisuća eura, a prema policijskoj istrazi zasluge su pripadale mafiji. U isto vrijeme zapaljen je i BMW njegova brata.

Ihattaren je karijeru počeo graditi u PSV-u, za koji je odigrao 74 utakmice i upisao 10 pogodaka i 11 asistencija. Dobri nastupi kupili su mu ulaznicu za Juve, međutim, brzo je odselio na posudbu u Sampdoriju, a zatim i u Ajax, no nigdje se nije snašao. Sudeći prema posljednjim zbivanjima, njegova karijera i dalje ide naglo silaznom putanjom. Zadnju službenu utakmicu odigrao je u svibnju prošle godine za drugu momčad Ajaxa u drugom razredu nizozemskog nogometa.

Linker
26. travanj 2024 05:42