MARIN FRANOV Cropix
OBJAVA U PONOĆ

‘Noćna bomba‘ iz Španjolske: Pada novi dogovor Reala i Modrića, Luka zbog Hrvatske donio veliku odluku?

Prema tvrdnjama radio stanice ugledne Marce, Lukin plan je odigrati sigurno još jednu sezonu za Real
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2024. 08:32

Radio Marca donijela je informaciju koju je nazvao pravom ‘bombom‘ i to nekoliko trenutaka prije ponoći nakon što je obznanila javnosti kako će Luka Modrić u 40. godini potpisati novi ugovor s Real Madridom na još godinu dana. Naime, prema tamošnjim informacijama Luka želi u idealnoj formi dočekati Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Ukoliko se ova informacija pokaže točnom, to drugim riječima znači kako se hrvatski ‘maestro‘ nema nema namjeru uskoro oprostiti od najdražeg dresa.

image
RONALD GORSIC Cropix

Modrić se u ovom trenutku nalazi u Zagrebu gdje se priprema za nadolazeće utakmice Lige nacija protiv Škotske i Poljske, a u srijedu navečer Marca je ekskluzivno otkrila planove o njegovoj budućnosti. Treba istaknuti kako je Luka prošlog ljeta jedno kratko vrijeme bio i bez ugovora, što mu se nikada u karijeri nije dogodilo, ali ubrzo je pao novi jednogodišnji ugovor s ‘kraljevskim klubom‘.

Prema tvrdnjama radio stanice ugledne Marce, Modrićev plan je odigrati sigurno još jednu sezonu za Real, točnije natjecateljsku godinu 2025/2026. koja uključuje i SP.

Modrić je i na pretposljednjem okupljanju Vatrenih govorio kako mu je najveći ponos nositi dres Hrvatske.

- Još uvijek sam tu, motiviran kao i ranije. Najveći mi je ponos igrati za Hrvatsku. Mislim da još uvijek mogu pomoći.

Nakon te izjave odigrao je Luka dvije vrlo dobre utakmice za reprezentaciju, ali pokazao kako je još uvijek vrlo važna karika za Real i Carla Ancelottija.

Linker
10. listopad 2024 12:30