AXEL HEIMKEN Afp
TEŠKA SITUACIJA

Noćna mora zvijezde Bayerna: Supruga prije tjedan dana objavila trudnoću, a sada mu se sprema rastava braka

Portugalski mediji javljaju da se nogometaš rastao od supruge Patrícije Palhares
Piše: SNObjavljeno: 27. rujan 2024. 08:51

João Palhinha (29) nalazi se u teškoj situaciji. Otkako je prešao iz Fulhama u Bayern, portugalski internacionalac ne dobiva značajne minute na terenu pokraj veznog reda u kojem redovito operiraju Joshua Kimmich (29) i Aleksandar Pavlović (20), a sada su počele kružiti glasine da mu ni u privatnom životu nije bajno.

Portugalski mediji javljaju da se nogometaš rastao od supruge Patrícije Palhares (27) - iako je ona tek prije tjedan dana objavila da je trudna s drugim djetetom. Prema navodima, postupak rastave braka je već u tijeku.

Palhinhina supruga je na svom Instagram profilu izbrisala sve zajedničke fotografije i objavila trudničke fotografije bez oca, a prestala je pratiti i Palhinhin profil na istoimenoj mreži, iako prati ukupno preko 1300 stranica. Palhinha na svom profilu i dalje ima par fotografija, no na nedavno objavljenim snimkama s Oktoberfesta i putovanja s majkom više ne nosi vjenčani prsten.

O razlozima rastave se u Portugalu divlje nagađa. Prvo se pričalo o aferama nogometne zvijezde, koja od preseljenja u München živi odvojena od obitelji. Prema navodima Bilda i portugalske televizije CMTV, ti razlozi nisu istiniti. Spomenuti par upoznao se tijekom Palhinhinog vremena u Bragi i u braku su od 2021. godine. Njihov sin João Maria ima godinu dana.

Linker
27. rujan 2024 10:18