Zlatan Ibrahimović
 MARCO BERTORELLO Afp
OTVORIO TABU-TEMU

Nogometaš priznao da je gej, a ubrzo je reagirao i Zlatan Ibrahimović i jasno rekao što misli o svemu

Josh Cavallo je priznao da je gej, a o njegovoj objavi je progovorila i zvjezda Milana
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2021. 11:38

Josh Cavallo je stigao pod povećalo javnosti nakon što je javno priznao da je gej što je u nogometu još uvijek veliki tabu. Video koji je objavio njegov klub, australski Adelaide United, u kojem Cavallo priznaje da je gej je ubrzo obišao cijeli svijet.

"Uvijek sam osjećao da se moram kriti jer me bilo sram. Sram da nikad neću moći raditi što volim i biti gay. Igrati nogomet i biti gay su doad bili dva svijeta koja nisu prekrižili puteve. Mislio sam da će ovo biti tema o kojoj se nikad neće pričati", rekao je Cavallo i dodao da, iako su mu suigrači i treneri kao obitelj, nije mogao s njima otvoreno pričati o svojem ljubavnom životu kao što su to radili ostali.

Podrška mladom nogometašu nakon ovog njegovog priznanja stiže iz cijelog svijeta, a među prvima koji je stao na njegovu stranu bio je i legendarni Zlatan Ibrahimović. Zvijezda Milana je podijelila Cavallov video uz riječi podrške.

"Ti si pobjednik. Nogomet je igra za sve. Imaš moje veliko poštovanje", napisao je Ibra uz zastavu u duginim bojama i tako dao podršku 21-godišnjem nogometašu iz Australije.

Linker
27. travanj 2024 00:17