MARCO BERTORELLO/AFP/PROFIMEDIA Marco Bertorello/afp/profimedia
POTPUNO SLOMLJEN

‘Nogometaš smrt‘ nestao nakon Katara! Ne javlja se i nitko ne zna gdje je, iz kluba tvrde: ‘Još se nije vratio‘

‘Mislim da mu je Svjetsko prvenstvo bilo teško za probaviti. Vidjet ćemo...‘
Piše: SNObjavljeno: 28. prosinac 2022. 12:44

Nogometaš nakon čijih su pogodaka svojevremeno umirale slavne ličnosti diljem svijeta odlučio se po završetku SP-a u Kataru povući u osamu.

Kako navode pojedini strani mediji, Velšanin Aaron Ramsey je navodno utučen nakon ispadanja u grupnoj fazi natjecanja, a u svojem klubu Nici se još uvijek nije pojavio. Nitko već danima ne zna gdje se nalazi, a u klubu su istaknuli kako o njemu ništa ne znaju.

Ramsey je bio dio reprezentacije koja je na SP u Katar stigla po prvi put još od 1958. i cilj je bio barem prolazak skupine. Ipak, reprezentacija Roberta Pagea uspjela je uzeti samo jedan bod i to u utakmici protiv SAD-a.

image
ANDREJ ISAKOVIC Afp

Trener Nice Lucien Favre je otkrio kako se Ramsey još uvijek nije vratio u klub, te je otkrio kako u međuvremenu nije razgovarao sa 32-godišnjim veznjakom.

- Ne, nije se vratio. Mislim da mu je Svjetsko prvenstvo bilo teško za probaviti. Vidjet ćemo. Nisam razgovarao s njim, mogao sam, ali nisam. Bio je jako razočaran Svjetskim prvenstvom. Treba mu vremena da se oporavi. To je to.

Linker
18. svibanj 2024 18:46