Robin Olsen nedavljo je opljačkan
 JASON CAIRNDUFF Afp
PRAVI HOROR

Nogometaši na meti napada organizirane mafije, premijerligaša opljačkali maskirani razbojnici s mačetama!

‘On je bio prilično hrabar, dao je sve od sebe, ali bio je brojčano nadjačan od agresivnih napadača‘
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2021. 14:07

Nogometaša engleske Premier lige i njegovu djevojku napala su četvorica maskiranih napadača naoružanih mačetama dok su odmarali u svojoj izoliranoj vili. Provalili su kroz staklena vrata minijaturnog dvorca, vezali ih i nakon toga opljačkali kuću u napadu tijekom kojeg su zasad neimenovanog igrača nasilnici vukli cijelom kućom u potrazi za dragocjenostima.

Zastrašujući napad navodno se dogodio dok je igrač gledao utakmicu na TV-u, a njegova je partnerica bila u kadi. Sve dragocjenosti, satove, nakit i novac uzeli su sa sobom. Policija zasad neuspješno traga za četvoricom mladih maskiranih počinitelja.

Također neimenovani izvor izjavio je za The Sun da je tako nešto postalo svačija noćna mora. "On je bio prilično hrabar, dao je sve od sebe, ali bio je brojčano nadjačan od agresivnih napadača. On inače živi prilično skromnim životom i bio je šokiran što je bio na meti napada." Pljačka je šokirala i osoblje njegovog kluba, Premier League je u komentaru dodala da su napadi na nogometaše u zadnje vrijeme postali zabrinjavajuće česta pojava zbog koje su mnogi klubovi predlagali svojim igračima tjelohranitelje zbog zabrinutosti da su na meti organizirane mafije.

Nedavno su na sličan način opljačkani vratar Sheffield Uniteda Robin Olsen te Carlo Ancelotti.

Linker
20. travanj 2024 01:41