Zvonimir Boban, Božidar Maljković i Predrag Mijatović

 SASA BURIC Cropix
KAKVO DRUŠTVO

Nogometna elita stigla u Split! Figo, Mijatović, Boban, Srna i drugi uveličat će Plazma Sportske igre mladih

Ovogodišnji sponzor Plazma Sportskih igara mladih je AC Hotel by Marriott Split u kojem će odsjesti
Piše: PromoObjavljeno: 25. kolovoz 2023. 13:50

U sklopu završnice 27. Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati od 21. do 26. kolovoza u Split će stići svjetska i domaća nogometna elita, mnoštvo poznatih sportaša te značajan broj osoba iz gospodarskog i političkog života. Velika je to počast za Split, jedan od najsportskijih gradova na svijetu odakle je gotovo prije tri desetljeća i krenula ova najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi.

Završnicu Sportskih igara mladih svojim prisustvom uveličat će predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin i predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi te umirovljene nogometne zvijezde. Tako će u grad pod Marjanom stići i Luis Figo, Predrag Mijatović, Zvonimir Boban, Nemanja Vidić, Gaizka Mendieta, Christian Karembeu, Esteban Cambiasso, Arkadiy Dvorkovich, William Gallas, Darijo Srna, Aljoša Asanović, Mehmed Baždarević, Mario Stanić te mnogi drugi.

image
PROMO

Oni će kao prijatelji i ambasadori manifestacije odigrati revijalnu utakmicu protiv mladih SIM-ovaca na splitskim Prokurativama, prekrasnom trgu smještenom tik uz Dioklecijanovu palaču koji je diljem kontinenta prepoznat kao jedna od najljepših pozornica Mediterana.

Ovogodišnji ponosni sponzor Sportskih igara mladih je AC Hotel by Marriott Split u kojem će odsjesti spomenute nogometne zvijezde kao i členi ljudi UEFA-e i PSG-a. Smješten u najvišoj zgradi u Hrvatskoj, 135 metara visokom Westgate Toweru, prvi je hotel iz brenda AC koji posluje u sklopu Marriott Internationala, najvećeg i najprestižnijeg hotelskog lanca na svijetu.

“Poticanje na zdrav način života, toleranciju, zajedništvo, druženje i ostale dobrobiti koje se usvajaju bavljenjem sportom vidimo kao vrijednosti koje pridonose boljem svijetu. A upravo tih vrijednosti se držimo i afirmiramo ih u AC Hotel by Marriott Split. Stoga je suradnja između našeg hotela i Sportskih igara mladih logična posljedica. Osim toga stalo nam je da kao ugledan međunarodni brend smješten u najvišoj zgradi u Hrvatskoj, koja zapošljava značajan broj ljudi, podržimo ovakve projekte koji su iznimno važni i za lokalnu zajednicu”, izjavio je Ozren Kovačević, direktor marketinga i prodaje u AC Hotel by Marriott Split.

image

Vizura Splita

PROMO

Sportske igre mladih kroz 27 godina djelovanja obogatile su živote mnogim generacijama, a mogućnost sudjelovanja imaju svi bez obzira bave li se aktivno sportom, i to potpuno besplatno. Iako se radi o amaterskim natjecanjima za djecu i mlade sve je organizirano na izrazito profesionalnoj razini u čak deset sportskih disciplina.

Regionalni predsjednik Sportskih igara mladih, Zdravko Marić, istaknuo je kako su Sportske igre mladih europski brend.

“Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko-amaterska manifestacija u Europi. Od osnutka 1996. godine u Splitu do sada na manifestaciji je sudjelovalo više od 2.5 milijuna djece i mladih iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Ponosni smo što iz godine u godinu radimo na ovom projektu i uveseljavamo mlade učeći ih ispravnim vrijednostima. Također, zahvaljujem svim našim sponzorima ali i prijateljima te ambasadorima koji su prihvatili poziv i odlučili doći u Split koji je sam po sebi jedan od najsportskijih gradova na svijetu”.

Cjelokupni raspored završnice 27. Plazma Sportskih igara mladih koji će se održati u Splitu možete pogledati OVDJE.

image
PROMO

Linker
26. travanj 2024 16:48