Pa Images/Alamy/Profimedia
SVE JE IZNENADIO

Nogometna legenda objavila cjenik i izazvala buru: Autogram 100 funti, večera s fotografiranjem 5000 funti

Bivši nogometaš je odlučio naplatiti svoju popularnost, a za to ima jako dobar razlog
Piše: SNObjavljeno: 21. rujan 2023. 18:15

Bivši engleski nogometni reprezentativac i kapetan Chelseaja John Terry je odlučio naplatiti svoju popularnost. Terry je objavio cjenik svojih autograma, a fanovi mogu s njim i večerati, naravno, ako to plate.

Autogram nekadašnjeg braniča Chelseaja tako košta 100 funti, dok će večera s Terryjem za 10 ljudi koštati 5.000 funti. Na sve njegove usluge fanovi iz Birminghama imaju popust, dok za ostale vrijedi puna cijena.

Telegraph piše kako je prvi susret s fanovima održan prošlog petka, a u planu su ukupno četiri ovakva druženja u nekoliko engleskih gradova. Minimalna cijena za sastanak s Terryjem je 25 funti, a autogram košta već spomenutih dodatnih 100 funti.

Postoji i platinum paket koji će navijače Chelseaja koštati 15 funti, a uključuje sjedenje u prvom redu i grupnu fotografiju, dok autogram nije uključen u cijenu. Za 5.000 funti može se kupiti ‘sponzorski paket‘ koji uključuje večeru s bivšim kapetanom Chelseaja za 10 osoba od kojih svatko dobiva jedan autogram i zajedničku fotografiju. Gosti ove večere su dužni sami ponijeti predmet za autogram.

Ove cijene vrijede za susrete u Birminghamu, dok će u Londonu ulaznica koštati 30 funti, a zlatni petak 110 funti. Iako ovo sve na prvu djeluje vrlo čudno, o cijeloj akciji se oglasio i sam Terry koji je otkrio kako se radi o skupljanju novaca za dobrotvorne svrhe.

- Sav prihod od ovih događaja ići će u dobrotvorne svrhe. Zato sam se i uključio u ovu akciju i krenuo sa svime - pojasnio je Terry.

Linker
27. travanj 2024 23:08