Kate Greville

 CAPR/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Capr/Backgrid Uk/Profimedia
‘NJEMU TREBA POMOĆ‘

Nogometna zvijezda priznala da je serijski ljubavni varalica, stigao mu i odgovor: ‘On je seksualni predator!‘

Ryan Giggs je na svojem suđenju počeo iznositi detalje iz svojeg raskalašenog ljubavnog života.
Piše: SNObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 12:12

"Ja sam serijski ljubavni varalica. Ne mogu odoljeti atraktivnoj ženi." Tim je riječima Ryan Giggs objasnio svoj poriv za viđanje s mnogim različitim ženama na današnjem ročištu protiv nekadašnjeg veznjaka Manchester Uniteda.

Giggsu se sudi po optužbama njegove bivše partnerice Kate Greville za napad i prisilu. Bivši nogometaš je negirao te optužbe rekavši kako nikada nije udario Greville te da je nije prisiljavao na bilo što, posebno da bude ropkinja njegovih želja, kako je to opisano u optužnici.

image

Ryan Giggs

LINDSEY PARNABY Afp

"Prihvaćam da smo se tijekom jedne svađe sudarili glavama. Ne mogu se sjetiti je li to bilo licem ili gornjim dijelom glave, ali znam da do toga nije došlo namjerno", svjedočio je Giggs.

Velšanin je priznao kako je svoju bivšu suprugu, Stacey Giggs, varao s Kate Greville.

"Oboje smo bili u braku kad smo počeli vezu, a ona je ostavila svojeg supruga ne više od šest mjeseci nakon našeg prvog seksualnog odnosa", rekao je Giggs.

image
LINDSEY PARNABY Afp

On je dodao kako nikada nije bio vjeran svojim bivšim djevojkama te se opisao kao osobu koja po prirodi flerta s raznim djevojkama. Pričao je i o vezi sa šogoricom Natashom Giggs, suprugom njegovog brata Rhodrija s kojom je imao vezu osam godina. Spomenuo je i kako je 2011. bratu ponudio 280 tisuća funti da prestane pričati o tom odnosu.

"Ne mogu vjerovati što je Ryan napravio od svojeg života. On je pravi predator na žene, ima seksualnu ovisnost da to ni ne zna. Njegov problem je što ne može prestati spuštati hlače i treba pomoć", komentirali su Giggsovo svjedočenje u engleskom Daily Mirroru.

Linker
19. travanj 2024 05:43